Nye boligtrends

Program

09.00 Registrering og morgenmad
09.30 Velkomst
09.35 Luksusboliger

Vi oplever en markant økonomisk fremgang med et stigende velstandsniveau og stigende efterspørgsel efter high-end boliger. På det københavnske lejlighedsmarked sættes den ene luksuriøse liebhaverbolig kommer efter den anden til salg for høje udbudspriser. Men tendensen mærkes også i andre storbyer og nogle af de mindre driftige byer med økonomisk fremgang. Nye high-end boliger kommer på markedet gennem opgradering af boliger i eksisterende ejendomme eller nybyggeri. Hvor dyb er markedet for high-end boliger? Hvem er købere og lejere? Den rette belligenhed - kommer der nye områder til?

10.00 Sevicerede boliger

Servicerede boliger er populære mange steder i verden, men i Danmark har udbuddet af denne type boliger blevet begrænset. De relativt få servicerede boligprojekter henvender sig primært til udlændinge på et milertidigt ophold i Danmark. Situationen er imidlertid ved at ændre sig, og flere servicere boliger kommer nu på markedet, primært henvendt til seniorer. Kan også andre målgrupper for seniorboliger komme i betragtning? Hvordan skruer man et godt projekt sammen?

10.25 Erhvervsboliger

Coronaepidemien har ændret vores arberjdsvaner. Arbejdspladsen er flyttet i hjemmet, men det kan være vanskeligt at arbejde hjemmefra, hvis ens bolig ikke er indrettet til det. Derfor kommer der nu en ny generation af arbejdsboliger, der kombinerer erhvervslokale og lejlighed, og er tilpasset det moderne arbejdsliv. Bliver erhvervsboliger den nye trend?10.50 Kaffepause
11.15 Boliger til specielle kundesegmenter

Planløsningerne i mange nye boliger er relativt ensartet. Målgruppen er kernefamilien med børn og lejligheden består oftest af køkken-alrum, soveværelse og et par børneværelser. Imidlertid er nutidens famileformer mere differentierede end så. Far, mor og børn er stadigvæk dominerende, men ud over det er der ifl. Danmarks Statistik 36 andre familiemønstre alene blandt børnefamilier. Dertil kommer singler og de forskellige aldersgrupper, men kundesegmentet til nye boliger er yrligere diferentieret efter evt. specifikke behov mm. Løsningen kan være, at lejlighederne bliver mere fleksible. Udviklingen kan også gå den modsatte vej, hvor boliger bliver tilpasset de enkelte segmentr. Kan man forvente, atder kommer specielt designede boliger til f. eks enlige med børn, singler, folk med et handicap eller overvægtige? Hvad vej går boligudviklingen?

11.45 Ferieboliger

Lysten til at holde ferie i Danmark er i de sidste år kommet tilbage til danskerne og under Coronaepidemien oplever vi en eksplosiv stigning i efterspørgselen efter ferieboliger. Ud over de traditionelle sommerhuse etableres nu ferieboligprojekter bestående af flere boliger i form af f.eks. rækkehuse eller etagebyggerier. Bliver det en ny trend? Udvikling af ferieboliger til salg eller udlejning.

12.10 Bofællesskaber

Etablering af bofællesskaber vinder frem på det danske boligmarkedet. Og i stigende grad er de professionele udviklere, investorer, entreprenører og rådgivere involveret i både konceptudvikling og etablereing af bofællesskaber. Hvilke erfaringer har man høstet hidtil? Hvad virker og hvad virker ikke ikke? Hvad vej går udviklingen når det gælder udformning og beboersammensætning? Drift af bofællesskaber; skal man som profeionel udvikler eller investor gå ind i driften af bofællesskabet?

12.35 Spørgsmål og afslutning
12.40 Frokost

Baggrund

Nye  kundegrupper på boligmarkedet og livsformer, der ændrer sig hastigt, stiller nye krav til vore boliger. Andre boligformer, der længe har været på markedet, får nu en ny udbredelse i tkt med den stigende efterspørgsel.

På konferencen retter vi blikket mod følgende boligtyper, der alle har vækstpotentielet på markedet:

* Luksusboliger
* Servicerede boliger
* Erhvervsboliger
* Boliger til specielle kundesegmenter
*Ferieboliger
* Bofællesskaber

Inkluderet i prisen

Professionelt arrangement til tiden

Morgenkaffe

Frokost

Konferencemappe

Oplægsmateriale sendes pr. e-mail efterfølgende

Kursusbevis

Tilmeld dig her
Tilmeld dig her