Boligudvikling i Jylland

Program

09.00 Registrering og morgenmad
09.30 Velkomst
09.35 Danmarks store provinsbyer vokser

Ikke kun de 4 største byer, men også de store provinsbyer vokser på grund af den gode økonomiske udvikling og stigende boligpriser i de største byer, og det åbner nye muligheder for ejendomsudviklere og investorer. Befolkningsudvikling i Danmarks provinsbyer: Alderssammensætning, flyttemønstre, familiemønstre. Ser vi samme stærke udvikling i singelhusstandene som i København og Aarhus?

10.00 Økonomisk udvikling og boligmarkederne

Flere danske regionale centre oplever økonomisk vækst som følge af tilstrømning af nye virksomheder både inden for service, produktion og ikke mindst logistik. Nye arbejdspladser opstår og hermed behovet for nye boliger. Hvilke byer og områder bliver mest begunstiget af den nye udvikling inden for erhvervslivet?


10.25 Investorsynsvinkel: De mest attraktive byer

Interessen for boliginvesteringer uden for København er efterhånden steget ganske betydelig, drevet frem af bl.a. ønsket om risikospredning. Danmark har flere mellemstore byer, der oplever befolkningsvækst og en stort tilvækst af arbejdspladser, og Midtjyllland ligger næst efter København, hvad investorernes interesse angår. Bedste byer til at investere i boliger i. Hvilke boligtyper efterspørges i provinsen? 

10.50 Boligudvikling i Midtjylland

Silkeborg, Skanderborg, Herning, Holstebro, Randers mm. Hvilket samspil er der mellem de lokale boligmarkeder og Aarhus? Forventet udvikling af boligmarkedet. Priser, efterspørgel, udbud og afkast. De bedste mikroområder.

11.20 Kaffepause
11.45 Boligudvikling i Trekantsområdet

Vejle, Kolding, Fredericia, Horsens mm. Forventet udvikling af boligmarkedet. Priser, efterspørgel, udbud og afkast. De bedste mikroområder.

12.10 Boligudvikling i Nordjylland

Aalborg, Hjørring, Frederikshavn mm. Forventet udvikling af boligmarkedet. Priser, efterspørgel, udbud og afkast. De bedste mikroområder.

12.35 Boligudvikling i Sydjylland

Sønderborg, Esbjerg, Aabenraa, Tønder mm. Forventet udvikling af boligmarkedet. Priser, efterspørgel, udbud og afkast. De bedste mikroområder.

13.00 Spørgsmål og afslutning
13.05 Frokost

Baggrund

København og Aarhus er de 2 højdespringere, når det gælder befolkningsvækst, efterfulgt af Aalborg og Odense.

Men også de store provinsbyer vokser, på grund af den gode økonomiske udvikling og stigende boligpriser i de største byer. Det åbner nye muligheder for ejendomsudviklere og investorer.

Generelt er tendensen, at i de fleste kommuner flytter 
folk fra de mindre byer til den største by i kommunen. Det giver flere udviklingscentre også blandt de noget mindre byer.

Dette øger behovet for boliger og gør de mindre byer interessante som alternativ til de 4 store byer.

Inkluderet i prisen

Professionelt arrangement til tiden

Morgenkaffe

Frokost

Konferencemappe

Oplægsmateriale sendes pr. e-mail efterfølgende

Kursusbevis

Tilmeld dig her
Tilmeld dig her