Trends: Luksus, servicerede boliger, bofællesskaber, senior- og share boliger

Program

09.00 Registrering og morgenmad
09.30 Velkomst
09.35 Luksusboliger

Vi oplever en markant økonomisk fremgang med et stigende velstandsniveau og stigende efterspørgsel efter high-end boliger. På det københavnske lejlighedsmarked sættes den ene luksuriøse liebhaverbolig kommer efter den anden til salg for høje udbudspriser. Men tendensen mærkes også i andre storbyer og nogle af de mindre driftige byer med økonomisk fremgang. Nye high-end boliger kommer på markedet gennem opgradering af boliger i eksisterende ejendomme eller nybyggeri. Hvor dyb er markedet for high-end boliger? Hvem er købere og lejere? Den rette beliggenhed - kommer der nye områder til?

10.00 Servicerede boliger

Servicerede boliger er populære mange steder i verden, men i Danmark har udbuddet af denne type boliger hidtil været begrænset. Efter flere års forberedelse og research åbner Holmsø® i foråret 2023 det første af flere boligresorts i Danmark. Et Holmsø® Boligresort består af 100-130 boliger og ca. 1.000 kvm ekstraordinære fællesfaciliteter som f.eks. pool, spa, dampbad og fitnesscenter og har fast tilknyttede aktivitetsværter. Holmsø® Boligresorts henvender sig til ”aktive voksne”, som ønsker en aktiv hverdag fyldt med fællesskab og oplevelser. Konceptet, målgruppen og baggrunden. Bag projektet står udviklingsfirmaet Ejendomsinvestering A/S.

Vibeke Harlund , Ledende aktivitetsvært og konceptansvarlig, Holmsø Boligresorts

Jonas Dørken , Adm. Direktør, Holmsø Boligresorts

10.25 Deleboliger forskellige steder i verden

High-end, unikke deleboliger i Italien, Sydfrankrig, Nordsjælland eller andre spændende steder i verden er den nyeste trend inden for liebhaverboliger.

10.50 Kaffepause
11.15 Boliger til specielle kundesegmenter

Planløsningerne i mange nye boliger er relativt ensartet. Målgruppen er kernefamilien med børn og lejligheden består oftest af køkken-alrum, soveværelse og et par børneværelser. Imidlertid er nutidens famileformer mere differentierede end så. Far, mor og børn er stadigvæk dominerende, men ud over det er der ifl. Danmarks Statistik 37 andre familiemønstre alene blandt børnefamilier. Dertil kommer singler og de forskellige aldersgrupper, men kundesegmentet til nye boliger er yrligere diferentieret efter evt. specifikke behov mm. Løsningen kan være, at lejlighederne bliver mere fleksible. Udviklingen kan også gå den modsatte vej, hvor boliger bliver tilpasset de enkelte segmentr. Kan man forvente, atder kommer specielt designede boliger til f. eks enlige med børn, singler, folk med et handicap eller overvægtige? Hvad vej går boligudviklingen?

11.45 Mikroboliger

Hvad karakteriserer moderne mikroboliger i Danmark? Hvem henvender de sig til? NPV står bag et 11.550 kvm stort projekt med 333 mikroboliger samt 17 hotellejligheder på Sydhavnsgade i København, og de skal opføres af JCN Bolig, mens Tegnestuen Vandkunsten er arkitekt med AB Clausen som ingeniør. NPV er projektudvikler og kontraktholder på projektet, der skal certificeres til DGNB Guld. Projektet er videresolgt til en udenlandsk ejendomsfond. 

12.10 Bofællesskaber

Etablering af bofællesskaber vinder frem på det danske boligmarkedet. Og i stigende grad er de professionele udviklere, investorer, entreprenører og rådgivere involveret i både konceptudvikling og etablereing af bofællesskaber. Hvilke erfaringer har man høstet hidtil? Hvad virker og hvad virker ikke ikke? Hvad vej går udviklingen når det gælder udformning og beboersammensætning? Drift af bofællesskaber; skal man som profeionel udvikler eller investor gå ind i driften af bofællesskabet?

12.35 Spørgsmål og afslutning

Baggrund

Nye  kundegrupper på boligmarkedet og livsformer, der ændrer sig hastigt, stiller nye krav til vore boliger.

Andre boligformer, der længe har været på markedet, får nu en ny udbredelse i takt med den stigende efterspørgsel.

På konferencen retter vi blikket mod følgende boligtyper, der alle har vækstpotentielet på markedet:

* Luksusboliger
* Servicerede boliger
* Erhvervsboliger
* Boliger til specielle kundesegmenter
* Ferieboliger
* Bofællesskaber

Inkluderet i prisen

Professionelt arrangement til tiden

Morgenkaffe

Frokost

Konferencemappe

Oplægsmateriale sendes pr. e-mail efterfølgende

Kursusbevis

Tilmeld dig her
Tilmeld dig her