Jylland: Erhvervslejeloven - den nyeste udvikling

Jylland: Erhvervslejeloven - den nyeste udvikling

Send denne konference til en ven eller en kollega

Send denne konference til en ven eller en kollega

Kurset afholdes d. 15. maj 2018 kl. 09.00 - 13.00

Baggrund

En korrekt håndtering af erhvervslejelovens regelsæt er et af de vigtigste redskaber for professionelle ejendomsaktører, hvis unødige tvister med lejerne skal undgås. Et gnidningsfrit samarbejde mellem lejere og udlejere er en vigtig forudsætning, når værdien og driften af erhvervsudlejningsejendomme skal optimeres.

På kurset sættes fokus på den nyeste udvikling indenfor erhvervslejeretten. På kurset prioriteres udviklingen det seneste år med fokus på eventuel ny lovgivning, udviklingen i praksis og litteratur på området. Du opdateres således dybdegående om årets aktuelle problemstillinger og deres mulige løsninger samtidigt med, at du ajourføres om erhvervslejerettens væsentlige forhold generelt.Program

09.00

Registrering og morgenmad


09.30

Velkomst


09.35

Erhvervslejeaftalens indgåelse

Erhvervslejeaftalen danner udgangspunktet for samarbejdet mellem dig, og den, eller dem, der lejer lokalerne. Udgangspunktet i dansk erhvervslejeret er, at lejeaftalen er uopsigelig fra udlejerens side, når først den er indgået. Det er derfor vigtigt, at lejekontrakten er gennemtænkt. Hvis du har givet lejeren afståelsesret kan lejeaftalen principielt set fortsætte uendeligt med skiftede lejere. Det har sine fordele i form af ret til højere leje og mindre risiko for tomgang, og det har sine ulemper, navnlig at du ikke selv vælger din lejer. Kurset indledes med en gennemgang af væsentlige opmærksomhedspunkter ved erhvervslejeaftalens indgåelse med fokus på samspillet mellem de enkelte kontraktsvilkår og dine valgmuligheder. Målet er at sikre, at den erhvervslejekontrakt, du anvender som fundament for forhandling med en lejer, er opdateret og passer til din virksomhedsprofil. Hvis du har en ”standardkontrakt” kan du med fordel medbringe den på kurset.

Louise Faber Louise Faber, Lektor, Aalborg Universitet


10.15

Lejerens brug, vedligeholdelse, forbedringer og overdragelse af lejemålet

Under lejeforholdets bestående gælder en række regler for lejerens brug, adfærd og muligheder for at give andre adgang til eller sågar overdrage det lejede. Nogle af reglerne følger af erhvervslejekontrakten andre af lovgivningens udfyldende regler. Særlige aftaler herom har direkte indflydelse på lejens størrelse, og samtidig er det også her konflikterne under lejeforholdets bestående typisk opstår. Det er derfor navnlig vigtigt at være opmærksom på udviklingen indenfor dette område.

 


10.50

Kaffepause


11.10

Lejens fastsættelse og ændring

Lejens fastsættelse og ændring har sammenhæng med de øvrige vilkår i kontrakten. Som udgangspunkt fastsættes lejen som markedslejen, i praksis ofte i kombination med en årlig regulering med udgangspunkt i nettoprisindekset. Det er et område, hvor der er stor opfindsomhed og dermed ofte mange retssager. Disse retssager er omkostnings- og tidskrævende og ofte skadelige for samarbejdet. Det er derfor væsentligt at følge med i udviklingen og muligheder på området for stedse forhold sig til det realistiske lejeniveau og mulighederne for at opnå sine ønsker uden unødige tvister og retssager.


12.00

Lejeaftalens ophør og lejerens fraflytning

Lejeforholdet kan bringes til ophør ved opsigelse, ved resultatløs genforhandling, i forbindelse med konkurs eller rekonstruktion og ved misligholdelse. På kurset ses nærmere på problematikker knyttet til de forskellige ophørsgrunde, muligheden for erstatning eller at skulle betale erstatning og fraflytningsopgøret.


12.55

Opsamling og afslutning


13.00

FrokostTilmelding til Jylland: Erhvervslejeloven - den nyeste udvikling

Send denne konference til en ven eller en kollega

Send denne konference til en ven eller en kollega

Kurset afholdes d. 15. maj 2018 kl. 09.00 - 13.00

1. Virksomhedsinfo og fakturering

Inkluderet i prisen:

  • Professionelt arrangement til tiden
  • Morgenkaffe
  • Frokost
  • Konferencemappe
  • Oplægsmateriale sendes pr. e-mail efterfølgende
  • Kursusbevis

2. Antal deltagere og deltagerinfo

Person 1
Person 2
Person 3 - Gratis
Person 4
Person 5
Person 6 - Gratis

Behandler, vent venligst...

Byens Ejendom behandler dine data fortroligt og videregiver aldrig dine informationer til tredjepart. Har du spørgsmål vedr. dine data eller din regning, kan du altid kontakte os på tlf. 70702207 eller pr. e-mail til bogholderi@byensejendom.dk

Buy more conference vouchers

Klippekortet kan bruges af alle medarbejdere i jeres virksomhed. Normalprisen for 5 konferencer er 14.825 kr, for 10 konferencer er den 29.650 kr og for 20 konferencer er prisen 59.300 kr. I sparer altså, 5.125 kr eller 11.150 kr eller 23.300 kr.

10 klip for 18.500
spar 11.150 KR.
20 klip for 36.000
spar 23.300 KR.
5 klip for 9.700
spar 5.125 KR.
Purchase vouchers and signup to conference
  Renewing membership....
I'm not interested

Praktisk info

Tidspunkt

15. maj 2018
Kl. 09.00 - 13.00

Sted

Marselis Hotel Aarhus
Strandvejen 25
8000 Aarhus C
Telefon: +45 86144411
www.helnan.dk/marselis

Se på kort

Pris

2.965 kr. ekskl. moms.

Kontakt

Har du spørgsmål til arrangementet, vil du have hjælp til tilmelding, eller har du et andet spørgsmål til Byens Ejendom, så skriv til os her.

Vi kontakter dig per email eller tlf. efter dit ønske inden for max 2 arbejdsdage. Dine personlige oplysninger gemmes ikke og bruges kun til at kontakte dig om dette.

Andre konferencer

Jylland: Senior- og ældreboliger i vækst
23. november 2017, Aarhus C
Læs programmet

Odense investerer 52 milliarder i byudvikling
29. november 2017, Odense SØ
Læs programmet

Butiksmarkedet i Aalborg
18. januar 2018, Aalborg
Læs programmet

Andre seminarer

Sale and lease back. KURSUS
28. november 2017, Nordhavn
Læs programmet

Certificering - nye krav i Byggeloven. KURSUS
29. november 2017, Nordhavn
Læs programmet

Jylland: Certificering - nye krav i Byggeloven. KURSUS
31. januar 2018, Aarhus C
Læs programmet

KONFERENCER OG KURSER