Hillerød: De store projekter

Program

09.00 Registrering og morgenmad
09.30 Velkomst
09.35 Overblik: Strategi og visioner

Hillerød vil opleve en befolkningstilvækst på over 17 procent frem mod år 2028. I Hillerød er der gang i en del større byggeprojekter og de store virksomheder i kommunen tiltrækker investeringer og arbejdskraft fra hele verden. Der vil blive vækst på arbejdspladser ikke mindst på grund af det nye superhospital i den nye bydel Favrholm. Hvilke visioner og perspektiver er der for Hillerøds udvikling som fortsat vækstcenter for Nordsjælland, og hvilke muligheder ligger der for entreprenører og investorer i Hillerød i forhold til infrastruktur, bosætning og erhverv?

 

Kirsten Jensen , Borgmester, Hillerød Kommune

10.00 Konkrete planer og projekter

Hvilke planer og perspektiver for byudvikling er der i Hillerød Kommune? Hvad er behovet? Hvad er status og tidsplanen for igangværende byudviklingsprojekter? Hvilke områder ønsker kommunen at byudvikle, og hvilke kommende udbud har kommunen?  Hvilke muligheder er der når det eksisterende hospital skal omdannes til anden funktion? Hvad kommer den stigende befolkningstilvækst til at betyde for Hillerød? Hvordan ser byens udvikling frem mod 2030 ud?

Hans Brigsted , Leder af Byplan og Natur, Hillerød Kommune

10.25 Frederiksbro - ny bydel til 4 milliarder kr.

Frederiksbro er med et samlet grundareal på 93.500 kvm Hillerøds nye centrale bydel og er et af de største boligprojekter i Danmark. Den nye bydel opføres i etaper over de kommende år og når det i 2026 er fuldt udbygget, vil det indeholde 1.300 boliger med alt fra rækkehuse over etagebyggeri til punkthuse med boliger, der vil henvende sig til unge, børnefamilier og seniorer. Det færdige Frederiksbro vil bestå af i alt 120.000 etagemeter, heraf 115.000 etagemeter bo­ligareal og 5.000 etagemeter erhverv og parkeringshus. Det samlede område bindes sammen af “den grønne kile”, der er et grønt område anlagt ved Svanesøen, som vil fungere som et rekreativt område for beboerne. Hvad er status på projektet og hvad kommer det til at betyde for Hillerød?

 

Ulrik Bebe , Projektdirektør , M. Goldschmidt Holding

10.50 Kaffepause
11.20 FUJIFILM Diosynth Biotechnologies udvider fabrik til 6,1 milliarder

Japanske Fujifilm Diosynth Biotechnologies købte i 2019 deres lægemiddelfabrik i Hillerød af Biogen for 6,1 milliarder kr. og investerer nu massivt i en udvidelse af fabrikken. Det er en af de største udenlandske investeringer i en virksomhed i Danmark nogensinde. Pengene skal bruges til at fordoble produktionskapaciteten på fabrikken, der fremstiller biologiske lægemidler for andre medicinalselskaber. 300 nye stillinger bliver skabt på fabrikken, hvilket betyder, at den i alt vil have 1100 ansatte. Man forventer at påbegynde byggeriet i 2021, mens udvidelsen skal stå færdig i 2023. Selve byggeprojektet med udvidelsen kommer til at omfatte 700 job. Hvad indebærer udvidelsen og hvad kommer den til at betyde for Hillerød?

 

Lars Petersen , Driftschef, FUJIFILM Diosynth Biotechnologies

12.10 Nyt Hotel på Hillerød Markedsplads

På Markedspladsen i Hillerød er der planer om at opføre et 3.000 kvm stort hotel med 100 værelser. Man forventer at hotellet vil finde sine kommende gæster hos Hillerøds større virksomheder samt fra de mange turister, der jævnligt besøger byen. Projektet omfatter ud over hotellet 10.200 kvm boliger, hvor 5.000 kvm skal indrettes som seniorboliger. Der forventes at blive bygget i alt 50 boliger. De resterende kvadratmeter vil gå til blandt andet parkeringsfaciliteter. Byggeperioden forventes at løbe i perioden fra august 2020 til januar 2022. Den samlede anlægssum for projektet anslås til 200 millioner kr. Hvad er status på projektet og hvilken betydning vil det færdige byggeri få for Hillerød?

 

Michael Sheikh , Partner, Momentum+

12.35 Spørgsmål og afslutning
12.40 Frokost

Baggrund

Hillerød vil opleve en befolkningsvækst frem mod 2028 på over 17 procent og indbyggertallet vil have rundet 59.400 indbyggere i 2028. I Hillerød er der gang i en del større byggeprojekter og de store virksomheder i kommunen tiltrækker investeringer og arbejdskraft fra hele verden. 

Hillerød er en stærk og attraktiv oplandskommune til København, tæt knyttet til storbyen, med gode og velfungerende boligområder, erhvervsliv og byliv. Kommunen er placeret midt i Hovedstadsregionens nordlige del, og ligger en halv times kørsel fra Rådhuspladsen og 39 minutter i S-tog fra Hovedbanegården i København. Hillerød har et stort geografisk handelsopland, og de korte og mellemlange uddannelsesinstitutioner tiltrækker studerende fra hele Nordsjælland. Den centrale placering og lokalisering af Nyt Hospital Nordsjælland og en ny station giver gode muligheder for at udnytte den centrale beliggenhed i forhold til at tiltrække erhvervsvirksomheder og styrke Hillerøds position som regionalt handelscentrum.

Konferencen sætter fokus på forventningerne til Hillerøds udvikling i de kommende år. Byens største udviklingsprojekter præsenteres, og der gives et overblik over investeringsmuligheder, samt bolig- og erhvervsudviklingen i byen. 

Inkluderet i prisen

Professionelt arrangement til tiden

Morgenkaffe

Frokost

Konferencemappe

Oplægsmateriale sendes pr. e-mail efterfølgende

Kursusbevis

Tilmeld dig her

Afholdes 27. oktober 2020
Klokken 09.00 - 12.40
: Royal StageRoyal Stage, Milnersvej 39, 3400 HillerødDe kommer også

AFRY Buildings Denmark

Claus Gredal
Brian Gram

AFRY (Infrastructure Planning A/S)

Poul Windfeld

Bonava

Mai-Britt Hansen

Byudviklingsselskabet Favrholm A/S

Hans Tjellesen

Danbolig Erhverv Johnny Hallas

Lisbeth Spindler
Johnny Hallas
Dorthe Mills
Frank Buch Andersen
Emil Buch Andersen

DGE Miljø- og Ingeniørfirma A/S

Thomas Rivad

FUJIFILM Diosynth Biotechnologies

Lars Petersen

Hillerød Kommune

Kirsten Jensen
Hans Brigsted

Kuben Management A/S

Anders Thanning

Lidl Danmark K/S

Christina Birlie

M. Goldschmidt Ejendomme A/S

Christian Bertelsen
Henriette Tetsche
Kasper André Henriksen
Marie Rechendorff

M. Goldschmidt Holding

Ulrik Bebe

Mangor&Nagel

Søren Stoustrup
Jan Moxness

MJ Eriksson A/S

Rasmus Nielsen
Stig Munch-Jensen

Momentum+

Michael Sheikh

Nordicals Nordsjælland A/S

Christian Jessen

Nybolig Trolle & Hartmann

Louise Hartmann

Pihl & Søn A/S

Nikolaj Jnsen

Saint gobain distribution

kenneth Larsen

Teqton Danmark A/S

Ole Skov

tnt arkitekter a/s

Martin Beck Thiel
Eigil Madsen

Tvilum Landinspektørfirma A/S

Børge Tvilum

Züblin A/S, København

Rasmus Mørch

Andre konferencer

Tilmeld dig her