Hillerød - projekter og byggeri til 2030

Program

09.00 Registrering og morgenmad
09.30 Velkomst
09.35 Overblik: Strategi og visioner

I Hillerød er der fortsat gang i store byudviklingsprojekter og de store virksomheder i kommunen tiltrækker investeringer og arbejdskraft fra hele verden. Hvilke visioner og perspektiver er der for Hillerøds udvikling som fortsat vækstcenter for Nordsjælland, og hvilke muligheder ligger der for entreprenører og investorer i Hillerød. Forventninger til bosætning. Hvad vil udbygningen af Hillerødmotorvejen betyde for byen og omegnen?


Kirsten Jensen , Borgmester, Hillerød Kommune

10.00 Konkrete planer og projekter

Status for kommende og igangværende byudviklingsprojekter. Kæmpeprojekt på 3 millioner kvm jord: Favrholm Helhedsplan 2022 er nu vedtaget. Omdannelse af det 100.000 etagemeter store eksisterende hospital til byformål. Ullerød. Bolig- og erhvervsbyggeri. Nyle lokalplaner og kommende udbud.Hans Brigsted , Sektionsleder Byudvikling, Hillerød Kommune

10.25 Favrholm stadionkvarter med stadion og 2.200 boliger: Nu med masterplan

Hillerød Byråd har i 2022 vedtaget masterplanen for Favrholm Stadionkvarter, der udvikles af blandt andet ejendomsudvikleren Propreco og FC Nordsjælland. Det næste skridt bliver arkitektkonkurrencen for stadion og dets nære omgivelser. Stadionkvarteret skal anlægges på et 950.000 kvm stort areal i den nye bydel Favrholm, hvor Nyt Hospital Nordsjælland er ved at blive bygget ligesom den nye Favrholm S-togsstation. I selve Favrholm Stadionkvarter skal være et stadion og omkringliggende fodboldbaner med plads til både fodbold på højt niveau, lokale fodboldklubber, et tilknyttet sportsakademi, og 2.200 boliger, erhverv, daginstitution og nok en skole.

David Ernst-Sunne , Adm. direktør, Stadionkvarter Favrholm

10.50 Kaffepause
11.20 Boligmarkedet i Hillerød

Antallet af Hillerødborgere er i vækst. I 2021 talte Hillerød Kommunen 51.528 borgere og tallet forventes at stige med 9.748 personer frem til 2031. Hvad betyder det stigende befolkningstal for boligmarkedet i Hillerød? Hvilke boliger efterspørges? Hvor er de gode kvarterer? Og hvad med de nye boligområder? Hvilke spor afsætter den turbulente økonomiske situation på boligmarkedet i Hillerød?

Kenneth Kjær Nielsen , Indehaver, Ejendomsmægler, MDE, EDC Bent Nielsen a/s, Hillerød

11.45 FUJIFILM udvider fabrik til 6,1 milliarder kr.

Medicogiganten Fujifilm Diosynth Biotechnologies har nu officielt startet en udvidelse af firmaets anlæg i nordsjællandske Hillerød til hele 11 mia. kr., oplyser Fujifilm i en pressemeddelelse. Udvidelsen vil efter planen blive afsluttet i sommeren 2026 og skabe omkring 450 nye stillinger.

Lars Petersen , Driftschef, FUJIFILM Diosynth Biotechnologies

12.10 Udbygning af Hillerødmotorvejen til 860 millioner kr.

Vejdirektoratet vil anlægge det manglende motorvejsafsnit mellem Allerød og Hillerød på 13,5 km. Som en del af projektet skal flere tilslutningsanlæg, broer og regnvandsbassiner tilpasses eller ombygges med hensyntagen til natur og miljø. Projektet blev vedtaget ved en ny anlægslov i maj 2022 og efter tidsplanen står færdig i 2027. Udbygningen er budgetteret til 860 millioner kr.

12.35 Spørgsmål og afslutning
12.45 Frokost

Baggrund

I Hillerød er der gang i store byggeprojekter og de større virksomheder i kommunen tiltrækker investeringer og arbejdskraft fra hele verden. 

Hillerød har et stort geografisk handelsopland, og de korte og mellemlange uddannelsesinstitutioner tiltrækker studerende fra hele Nordsjælland. Den centrale placering og lokalisering af Nyt Hospital Nordsjælland og en ny station giver gode muligheder for at udnytte den centrale beliggenhed.

Konferencen sætter fokus på forventningerne til Hillerøds udvikling i de kommende år.

Byens største udviklingsprojekter præsenteres, og der gives et overblik over investeringsmuligheder, samt bolig- og erhvervsudviklingen i byen.
 
Hillerød er en attraktiv oplandskommune til København, tæt knyttet til storbyen, med velfungerende boligområder, erhvervsliv og byliv.
Kommunen er placeret midt i Hovedstadsregionens nordlige del, og ligger en halv times kørsel fra Rådhuspladsen og 39 minutter i S-tog fra Hovedbanegården i København. 

Inkluderet i prisen

Professionelt arrangement til tiden

Morgenkaffe

Frokost

Konferencemappe

Oplægsmateriale sendes pr. e-mail efterfølgende

Kursusbevis

Tilmeld dig her

Afholdes 3. maj 2023
Klokken 09.00 - 12.45
: PharmakonPharmakon, Milnersvej 42A, 3400 HillerødDeltagere

Advokathuset Nordsjælland

Erik Turley

AKF Holding A/S

Jann Aune

Coop

Martin Jakobsen

DEAS GROUP

Caroline Bang

EDC Bent Nielsen a/s, Hillerød

Kenneth Kjær Nielsen

FUJIFILM Diosynth Biotechnologies

Lars Petersen

GSV Materieludlejning

Isabella Rikke Thomson
Anne Cecilie Lysbo

Hillerød Kommune

Hans Brigsted
Kirsten Jensen

Hotel Sleep2Night

Jeanette Møllgaard
Jan Christensen

Innovater A/S

Pierre Klausen

KØBENHAVNS KOMMUNE Økonomiforvaltningen Center for Økonomi

Malene Schultz-Jørgensen

Landinspektørfirmaet LE34

Kasper Thaarup Hansen

Lejerbo

Lars Schmidt

Lidl Danmark K/S

Christina Birlie

LIFA AS

Jens-Peter Lund

M. Goldschmidt Ejendomme A/S

Kasper A. Henriksen

Mangor & Nagel ... en del af AART

Søren Stoustrup
Jan Moxness

Mikkelsen Arkitekter

Niels Thorup
Stig Mikkelsen

Nordicals Nordsjælland A/S

Christian Jessen

REMA Etablering A/S

Jonas Vestermann

Stadionkvarter Favrholm

David Ernst-Sunne

Teqton Danmark

Ole Skov

Økonomiforvaltningen, Center for Økonomi

Johannes Brorsen Albertsen

Andre konferencer

Tilmeld dig her