High-end boliger

Program

09.00 Registrering og morgenmad
09.30 Velkomst
09.35 Markedet for high-end boliger

Danmark oplever en markant økonomisk fremgang og det danske velstandsniveau er nu på sit højeste nogensinde. Derfor stiger efterspørgslen efter high-end boliger så stærkt, at den overgår den generelle efterspørgselsstigning på boligmarkedet. På det københavnske lejlighedsmarked sættes den ene luksuriøse liebhaverbolig kommer efter den anden til salg for høje udbudspriser. Men tendensen mærkes også i andre storbyer og nogle af de mindre driftige byer med økonomisk fremgang. Hvor stort er high-end markedets potentielle: vil det blive mættet når den aktuelle højkonjunktur er forbi eller har vi at gøre med en varig tendens, hvor vi måske kun er i starten af en opadgående kurve med prisernes fortsatte himmelflugt til følge? Priser og prisudvikling på luksuslejligheder og huse. Hvem køber/lejer og hvad vil man gerne have, når man køber en high-end bolig?

Lone Bøegh Henriksen , Indehaver, Home

10.00 Beliggenhed: kan hotte boligområder i København blive endnu hottere?

Beliggenheden er en af de afgørende kriterier for at en bolig kan betragtes som high-end bolig. I det store og hele er der tale om traditionelle velhaverkvarterer, hvis ry er blevet etableret gennem generationer. Dertil er der kommet nye områder, bymidten og de centrale bydele, der efterspørges af den nye velhaverklasse: en bred kultur- og uddannleseselite. Men kan andre og ikke mindst nye boligområder blive så hotte, at de danner grundlg for etablering af high-end boliger? Og kan de hotte områder blive endnu hottere med kraftigt stigende priser till følge? Hvordan udvikler befolkningssammensætningen sig i København og hvor kan de rige tænkes at flytte i fremtiden? Eksempler fra andre byer.

10.25 Udvikling af high-end boliger

High-end boliger henvender sig til en relativt begrænset kundekreds og er ikke standardiserede på samme måde, som den gennemsnitlige bolig der i dag kommer på markedet. Hvordan arbejder man som udvikler med high-end boliger, hvor kravet er, at boligen skal være unik? Er der forskel på high-end boliger alt efter, hvem kunderne er og hvordan segmenterer man high-end klasse? Er der en high-end light? Hvilke krav fra ejere eller lejere skal der tages højde for? Hvilke muligheder er der for at udvikle high-end boliger på dagens marked: nybyggeri eller omdannelse af eksisterende ejendomme? Hvordan tiltrækker man de rigtige købere til et luksusprojekt?

10.50 Den identitetsskabende bolig: Indretning og styling

Arkitekturdesign, indretning og finish sætter kvaliteten ind som det bærende parameter i high-end boligsegmentet. Gennem eksklusiv og unik indretning løftes en eksisterende bolig op i en højere klasse. Stilskift. Tilpasning af boligen til den individuelle smag. Den identitetsskabende bolig.

11.15 Kaffepause
11.45 Efterspørgsel: Danskernes velstandsstigning

Danmark oplever en markant økonomisk fremgang og det danske velstandsniveau er nu på sit højeste nogensinde. En ny velhaverklasse har vokset sig større end nogensinde før og  udviklingen afspejler sig i boligmarkedet i primært København og Aarhus. Overklassen udgør i dag 39 procent af indbyggerne i København, Frederiksberg og Gentofte set under et. Hvordan er gruppen af de velhavende differentieret: de supperrige, de rige og dem lidt under. Hvordan kommer den og dens købekraft til at udvikle sig? Kan vi forvente at de internationale velhavere for øje på København og Danmark som det er sket i London og andre steder og begynder at investere i luksussegmentet her med endnu mere stigende boligpriser?

12.10 Luksusboliger i nybyggeri

Danica Ejendomme er udvikler på det markante luksusboligprojekt på Tuborg Strandeng og står derudover bag high-end boliger på Papirøen og i Postbyen. Baggrunden for Danica Ejendommes high-end boligprojekter. Hvad kendetegner et unikt boligprojekt i København? Hvorfor er high-end boligerne en god investering?

Michael Nielsen , Direktør , Danica Ejendomme

12.35 Luksusboliger i omdannet ejendom

Luksusboliger i omdannet opgraderet. Konkret projekt. Baggrunden for projektet. Hvilke muligheder for indretning af high-end boliger byder eksisterende ejendomme? Lejligheder i eksisterende byggeri kan være udstyret med gammelt håndværk i form af f.eks. kunstfærdigt udførte dørre, vinduer og andet træ- eller murværk. Skal disse renoværes nænsomt eller foretrækker nye ejere eller lejere helt nye, moderne materialer?

13.00 Spørgsmål og afslutning
13.05 Frokost

Baggrund

Danmark oplever en markant økonomisk fremgang og det danske velstandsniveau er nu på sit højeste nogensinde. Derfor stiger efterspørgslen efter high-end boliger så stærkt, at den overgår den generelle efterspørgselsstigning på boligmarkedet.

På det københavnske lejlighedsmarked sættes den ene luksuriøse liebhaverbolig kommer efter den anden til salg for stadig højere udbudspriser. Og tendensen mærkes også i andre storbyer og nogle af de mindre driftige byer med økonomisk fremgang.

Inkluderet i prisen

Professionelt arrangement til tiden

Morgenkaffe

Frokost

Konferencemappe

Oplægsmateriale sendes pr. e-mail efterfølgende

Kursusbevis

Tilmeld dig her

Afholdes 1. marts 2022
Klokken 09.00 - 13.05
: DOCKENDOCKEN, Færgehavnsvej 35, 2150 NordhavnDeltagere

A/S Reinholdt W. Jorck

Jan Christensen
Suzana Otovic

Boform A/S

Leif Thorup

Danica Ejendomme

Michael Nielsen

Home

Lone Bøegh Henriksen

PensionDanmark

Christian E. Olsson

Sealand Capital

Peder Borchert

Andre konferencer

Tilmeld dig her