BUTIKS-udvikling i en ny tid

Program

09.00 Registrering og morgenmad
09.30 Velkomst
09.35 Strøgbutikker og andre topbeliggenheder

De centrale placeringer og de bedste lokationer er stadig efterspurgte. Prisudvikling og efterspørgsel. Sekundære lokationer i København,- hvilke klarer sig godt og hvilke klarer sig mindre godt?

10.00 E-handel: er der grænser for vækst?

E-handelen stormer frem og tager stadig større andele i markedet. Hvordan fortsætter udviklingen? Er der grænser for vækst?

Mette Reinholt Mortensen , Direktør, leverance og udvikling , Hesehus

10.25 Her er der fremgang i butiksmarkedet

Butiksmarkedet er i de sidste år presset af internethandelen, men er der en grund til frygte at de fysiske butikker bukker under i konkurrencen med e-handel? Nye tal viser, at udbuddet af detaillokaler er faldende i Nordsjælland, mens udbuddet stiger på landsplan. God prissætning og konvertering af tomme lokaler er årsag til den positive udvikling i Nordsjælland.

10.50 Butikscentre trodser nedgangstider

Flere butikscentre har på trods af den ekspanderende nethandel været i stand til at øge antallet af kunder og omsætningen. Hvordan er dette opnået og hvad er opskriften på succes i den pressede tid. Vil de gode takter fortsætte?

Jesper Andreasen , Direktør , A/S Rødovre Centrum

11.15 Kaffepause
11.45 E-handel + fysiske butikker: En butikskæde i vækst

En presset butikskæde har vendt nedgangstendens til buldrende fremgang ved at kombinere nethandel med fysiske butikker. Hvordan påvbirker e-handel udformningen og driften af de fysisike butikker?

12.10 Nyt kvarter understøtter butiksudvikling

Et af de nye bykvarterer i København har hyret et design- og arkitektfirma til at hjælpe med udviklingen af et nyt bykvarter, der bl.a. tiltrækker kulturinstitutioner, kunstnere, kunsthåndværkere, caféer, restaurationer og konceptuelt profilstærke butikker.

 

Peter Bur Andersen , Partner, BRIQ

12.35 Ny trend: Omdannelse af butikker til restauranter

 Restauranter og cafeer over hele landet rykker ind i de nedlagte butikslokaler i en sådan grad, at antallet af ledige butikslokaler på landsplan er på sit laveste siden 2012. Tekniske udfordringer. Juridiske udfordringer i erhvervslejeloven.

13.00 Spørgsmål og afslutning
13.05 Frokost

Baggrund

På trods af de strukturelle udfordringer, som den øgede nethandel har medført er der vis optimisme omkring de lejere, udlejere og investorer, som formår at tilpasse sig de nye omstændigheder. Det er f.eks. indkøbscentre, som har investeret i oplevelser, eller butikker, som har flere forskel- lige butikskoncepter under samme tag. 

Inkluderet i prisen

Professionelt arrangement til tiden

Morgenkaffe

Frokost

Konferencemappe

Oplægsmateriale sendes pr. e-mail efterfølgende

Kursusbevis

Tilmeld dig her

Afholdes 11. november 2020
Klokken 09.00 - 13.05
: DOCKENDOCKEN, Færgehavnsvej 35, 2150 NordhavnAndre konferencer

Tilmeld dig her