Alternative HOTELprojekter og nye hotelkoncepter

Program

09.00 Registrering og morgenmad
09.30 Velkomst
09.35 Nyeste trends inden for hoteludvikling

Nyeste hotelkoncepter og kommende trends i hoteludformningen. Hvilke turistsegmenter er toneangivende på hotelmarkedet? Hvordan påvirker AirBnb hoteludformningen?

Emil Lindvang Bentsen , Partner, Nordic Hotel Consulting

10.00 Nye rammer for luksus: Nyt luksushotel midt i København

Tidligere centralposthus i Tietgensgade bliver til et luksushotel mend navn Villa Copenhagen med 375 værelser og 15 suiter fordelt på i øjeblikket 12 værelseskategorier. Hotellet slår dørene op i foråret 2020. Suiterne er designet af dansk smykkefirma. Det er hotellets udviklers ønske at skabe et hotel, der bryder med nogle af konventionerne for traditionel hotelluksus og sætte nogle brancheledende rammer for, hvad luksus også kan være.


Peter Høgh Pedersen , Adm. direktør, Villa Copenhagen

10.25 CityHub: "hub'er" i stedet for hotelværelser

Det hollandske hotelkoncept CityHub har erstattet det traditionelle hotelværelse med pladsoptimerede "hub's". Hver hub er udstyret med en dobbeltseng, wifi, og musik-streaming-tjenester, som gæsterne kan tilpasse efter ønske. Med brug af et personligt armbånd kan gæsterne tjekke sig selv ind og servere for sig selv i baren. De komprimerede “hubs” giver plads til større fællesarealer og delefaciliteter. Tegnestuen Spacon & X har hjulpet CityHub med at udvikle koncept og identitet for det nye hotel med fokus på sociale værdier, høj taktilitet og stærke visuelle greb. Såkaldte "CityHosts" står til rådighed døgnet rundt for at sikre, at hotellets gæster får mest muligt ud af faciliteterne, ligesom de hjælper gæsterne med at navigere i byen.

Nikoline Dyrup Carlsen , Founding Partner, Spacon & X

10.50 Kaffepause
11.20 Hostel med 169 teltovernattende

Inspireret af lange backpackerrejser i Sydamerika har to hotelfolk åbnet hostellet Urban Camper med plads til 160 teltovernattende. Plan1 Cobblestone Architects har realiseret indretningen.

11.45 Hotel i træmoduler skal tiltrække millennials

I det københavnske Sydhavn er der opført et hotelbyggeri i træmoduller i 5 etger. Hotellet henvender sig til de unge millennilas, en generation for hvem grænsen mellem arbejdet og fritid sløres. De fælles lokaler fungerer om dagen som socialt co-working rum og transformeres om aftenen til et samlingspunkt for Sydhavnen og en destination for lokalsamfundet med musik, cocktails og underholdning.

12.10 5 designtrnds, der præger hotelbranchen

Accor har udvalgt fem designtrends, der præger branchen lige nu.

12.35 Spørgsmål og afslutning
12.40 Frokost

Baggrund

Hotellselskaber prøver at tilpasse sig de skiftende livsstil hos deres kunder og er derfor i gang med at differentiere deres hotalprodukter for at ramme de nye kundegrupper.

Blandt de toneangivende grupper på hotelmarkedet er de unge millennials, en generation, der sætter det sociale liv i højsædet og for hvem grænsen mellem arbejdet og fritid sløres. Derfor bliver der i hoteludformning i større grad lagt vægt på fælles faciliteter og lokaler, der om dagen fungerer som som socialt co-working rum og transformeres om aftenen til et samlingspunkt.

Inkluderet i prisen

Professionelt arrangement til tiden

Morgenkaffe

Frokost

Konferencemappe

Oplægsmateriale sendes pr. e-mail efterfølgende

Kursusbevis

Tilmeld dig her

Afholdes 18. november 2020
Klokken 09.00 - 12.40
: DOCKENDOCKEN, Færgehavnsvej 35, 2150 NordhavnDe kommer også

AdelborgByg

Line Adelborg
Thomas Adelborg

AI a/s

Jan Bruus Sørensen

Arthur Hotels

Pia Schmølker

EjendomsInvest

Michael Kaa Andersen
Michael Brag

Nordic Hotel Consulting

Emil Lindvang Bentsen

Spacon & X

Nikoline Dyrup Carlsen

Villa Copenhagen

Peter Høgh Pedersen

Andre konferencer

Tilmeld dig her