Alternative HOTELprojekter og nye hotelkoncepter

Program

09.00 Registrering og morgenmad
09.30 Velkomst
09.35 Nyeste trends inden for hoteludvikling

Nyeste hotelkoncepter og kommende trends i hoteludformningen. Hvilke turistsegmenter er toneangivende på hotelmarkedet? Hvordan påvirker AirBnb hoteludformningen?

Emil Lindvang Bentsen , Partner, Nordic Hotel Consulting

10.00 Nye rammer for luksus: Nyt luksushotel midt i København

Tidligere centralposthus i Tietgensgade bliver til et luksushotel mend navn Villa Copenhagen med 375 værelser og 15 suiter fordelt på i øjeblikket 12 værelseskategorier. Hotellet slår dørene op i foråret 2020. Suiterne er designet af dansk smykkefirma. Det er hotellets udviklers ønske at skabe et hotel, der bryder med nogle af konventionerne for traditionel hotelluksus og sætte nogle brancheledende rammer for, hvad luksus også kan være.

Peter Høgh Pedersen , Adm. direktør, Villa Copenhagen

10.25 CityHub: "hub'er" i stedet for hotelværelser

Det hollandske hotelkoncept CityHub har erstattet det traditionelle hotelværelse med pladsoptimerede "hub's". Hver hub er udstyret med en dobbeltseng, wifi, og musik-streaming-tjenester, som gæsterne kan tilpasse efter ønske. Med brug af et personligt armbånd kan gæsterne tjekke sig selv ind og servere for sig selv i baren. De komprimerede “hubs” giver plads til større fællesarealer og delefaciliteter. Tegnestuen Spacon & X har hjulpet CityHub med at udvikle koncept og identitet for det nye hotel med fokus på sociale værdier, høj taktilitet og stærke visuelle greb. Såkaldte "CityHosts" står til rådighed døgnet rundt for at sikre, at hotellets gæster får mest muligt ud af faciliteterne, ligesom de hjælper gæsterne med at navigere i byen.

Nikoline Dyrup Carlsen , Founding Partner, Spacon & X

10.50 Kaffepause
11.20 Nyt hotel til 1 milliard i Købmagergade

Hines Nordics sikrede sig i juli 2020 finansieringen af det kommende 25hours Hotel i Købmagergade i København. Opførelsen af projektet er i fuld gang og forventes endeligt afsluttet, klar til de første hotelgæster primo 2022. Hines Nordics har høje ambitioner for udviklingen af det samlede byudviklingsprojekt placeret midt i den gamle middelalderby tæt på Rundetårn. Det samlede areal på 21.000 kvm er fordelt på 243 hotelværelser, 6 butikslejemål og 6 citylejligheder. 25hours Hotel er et hotelbrand med høj fokus på indiviuvalitet, autentitet og karakter og designer alle deres hoteller i partnerskab med designere der håndplukkes til de enkelte projekter. Alle i en unik stil under motteoet”Know one, know none”. Det samlede projekt er døbt ”The Trinity Quarter”.

Karen Nielsen , Udviklings Direktør, Hines Nordics

11.45 Ikonisk bygning på Christianshavn omdannes til 5 stjernet hotel

ATP Ejendomme har indgået en operatørkontrakt med den internationale hotelkæde NH Hotel Group. Ørkenfortet på Christianshavn transformeres fra kontor til et 5-stjernet hotel med 394 værelser. ATP Ejendomme er samarbejde med NCC, som er totalentreprenør på projektet, i fuld gang med at ombygge den 33.000 kvm store Ørkenfortet – det tidligere Nordea hovedsæde på Strandgade 7 – til hotel. Arkitema Architects er arkitekt bag opgaven.

Mette Munkedal Tange , Senior projektchef, ATP Ejendomme

12.10 Hostel med 169 teltovernattende

Inspireret af lange backpackerrejser i Sydamerika har to hotelfolk åbnet hostellet Urban Camper med plads til 160 teltovernattende. Plan1 Cobblestone Architects har realiseret indretningen.

Adem Akgül , Projektleder, Plan1 Cobblestone Architects

12.35 Spørgsmål og afslutning
12.40 Frokost

Baggrund

Hotellselskaber prøver at tilpasse sig de skiftende livsstil hos deres kunder og er derfor i gang med at differentiere deres hotalprodukter for at ramme de nye kundegrupper.

Blandt de toneangivende grupper på hotelmarkedet er de unge millennials, en generation, der sætter det sociale liv i højsædet og for hvem grænsen mellem arbejdet og fritid sløres. Derfor bliver der i hoteludformning i større grad lagt vægt på fælles faciliteter og lokaler, der om dagen fungerer som som socialt co-working rum og transformeres om aftenen til et samlingspunkt.

Inkluderet i prisen

Professionelt arrangement til tiden

Morgenkaffe

Frokost

Konferencemappe

Oplægsmateriale sendes pr. e-mail efterfølgende

Kursusbevis

Tilmeld dig her

Afholdes 20. maj 2021
Klokken 09.00 - 12.40
: DOCKENDOCKEN, Færgehavnsvej 35, 2150 NordhavnDeltagere

Adelborg Entreprise

Line Adelborg
Thomas Adelborg

AI a/s

Jan Bruus Sørensen

Arthur Hotels

Pia Schmølker

ATP Ejendomme

Mette Munkedal Tange

Charlottehaven

Lars Pontoppidan
Torben Krag
Kristian Vøttrup

Co. designstudio

Pernille Arlien Søborg

Comwell Copenhagen Portside

Chren Thomsen

Dansk Kyst og Naturturisme

Claus Skrubbeltrang

DFD A/S

Kurt Andersen
Louise Søltoft

EjendomsInvest

Michael Kaa Andersen
Michael Brag

Havwoods Copenhagen

Mikkel Snedgaard

HCM Arkitkter

Signe Skaar Pedersen

Hines

Karen Nielsen

Holtshøjens Holding A/S

Annie Stæhr Thomsen
Klaus Lildholdt

Hotel Nordbo A/S

Allan Bo Jensen

JOV Consult ApS

Jørgen Overgaard

KHR Architecture

Adam Trier

Louis Poulsen

Heidi Brink

Nordic Hotel Consulting

Emil Lindvang Bentsen

Plan1 Cobblestone Architects

Adem Akgül

Remien Ejendomme ApS

Claes Remien

Risom Design

Jeanett Risom

Spacon & X

Nikoline Dyrup Carlsen

Villa Copenhagen

Peter Høgh Pedersen

Weekendavisen

Markus Bernsen

Wuttke & Ringhof

Beatrix Wuttke

Andre konferencer

Tilmeld dig her