Risikostyring og forsikring af byggeri KURSUS

Program

09.00 Registrering og morgenkaffe
09.30 Velkomst
09.35 Forebyggelse af risiko, egen risiko og forsikring

Kan alle risici forebygges, og kan man forsikre sig mod alt? Hvordan vælger man den rigtige forsikring? Hvordan indgår forsikringsspørgsmål i den samlede risikostyring. Forebyggelse af skader som led i risikostyringen. Egen risiko - principper, hvornår gælder den, hvordan får man den skrevet ind i kontrakten?

Uffe Philip , Forsikringsmægler, Partner, Willis

09.55 Byggeriets juridiske forhold vedr. risiko og forsikring

Byggeriets juridiske forhold vedrørende risiko og forsikring. Hvilke regulativer gælder på området? Bygherres forsikringspligt i AB 18. Forsikringsbehov.

10.15 Risikostyring – før, under og efter byggeriet

Hvilke risikofaktorer gør sig gældende i de forskellige faser af et byggeprojekt - før, under og efter? Hvordan får man den helt dækkende forsikring i alle faser? Hvad koster - priser.

10.35 Risikoprofil – hvad kan gå galt?

Risikoprofil, hvad kan gå galt?

10.50 Kaffepause
11.25 Hvorledes finansieres risiko?

Hvorledes finansieres risiko? Uforsikringsbar risiko og muligheder for afdækning.

11.45 Forsikringsplanen

Forsikringsplanen, lovpligtige forsikringer og ”sædvanlige” forsikringer og specielle muligheder. Hvilke forsikringer skal man tage som bygherre, ejendomsudvikler, rådgiver, arkitekt eller entreprenør? Hvad betyder opgavens beskaffenhed for hvilken forsikring man bør tage? Ansvarsforsikring. Entrepriseforsikring. Entreprisedriftstabsforsikring.

12.05 Skadeforebyggelse

Effektiv skadeforebyggelse.

12.25 Konfliktløsning

Hvordan løser man konflikter og tvistigheder i forbindelse med skader og forsikringer.

12.35 Spørgsmål og afslutning
12.40 Frokost

Baggrund

Manglende eller mangelfuld forsikringsdækning medfører øget risiko og økonomiske tab for bygherre, ejendomsudvikler, rådgiver, arkitekt eller entreprenør.

Derfor er den korrekte forsikring et centralt element i risikostyring og en af forudsætningerne for en succesfuld gennemførelse af ethvert ejendomsprojekt.

Nogle forsikringer er inden for byggeri lovpligtige, andre er tilrådelige at have. Vi ser på dette seminar på de forskellige typer forsikringer, og hvordan de anvendes bedst til at forebygge og styre risiko ved bygge- og ejendomsprojekter.

Inkluderet i prisen

Professionelt arrangement til tiden

Morgenkaffe

Frokost

Konferencemappe

Oplægsmateriale sendes pr. e-mail efterfølgende

Kursusbevis

Tilmeld dig her
Tilmeld dig her