Arp-Hansen bygger nyt hotel med 585 værelser i København

Arp-Hansen bygger nyt hotel med 585 værelser i København

Arp-Hansen Hotel Group åbnede det første Wakeup Copenhagen i 2009 som nabo til Tivoli Hotel & Congress Center på havnefronten i København, og det har siden vist sig at være et meget populært og velbesøgt hotel. Nu er endnu et hotel i kæden på vej. Hotellet skal med sine 10 etager stå færdig i sommeren 2018.

Kontakt

Yderligere oplysninger:

Arp-Hansen Hotel Group
T: +45 4597 0500

Arp-Hansen Hotel Group har købt ejendommen på hjørnet af Bernstorffsgade og Kalvebod Brygge med henblik på at opføre et nyt Wakeup-hotel på 585 værelser. Ejendommen, der tidligere har fungeret som kontorejendom, blev overtaget i slutningen af 2016, og byggetilladelse til at omdanne den til hotel i samarbejde med arkitekt Kim Utzon, er nu modtaget.

I en pressemeddelelse oplyser Dorte Krak, administrerende direktør for Arp-Hansen Hotel Group, at man har haft stor succes med Wakeupkæden.

- Således har mere end 3 millioner gæster boet på Wakeup-hotellerne siden åbningen og hotellet er med sit stærke lavpris-koncept med høj produktkvalitet blevet særdeles vel modtaget af såvel gæster som samarbejdspartnere. Det er derfor et stort ønske om at udvikle konceptet yderligere med endnu et hotel – igen med en central beliggenhed i København, der bliver opfyldt. Bernstorffsgade, der strækker sig fra Tivoli forbi Hovedbanegården og direkte til Københavns Havnefront, er et levende kvarter i udvikling med nye restauranter, parkering og god infrastruktur med både tog, bus og metro, lyder det fra Dorte Krak.

NB! Hotelmarkedets udvikling 2017-2027. Konferencen afholdes d. 2. maj 2017.


- Det nye Wakeup i København opføres i samme kvalitet som det kendes fra de øvrige Wakeup-hoteller. Med respekt for Arp-Hansen Hotel Groups filosofi for hoteldrift, er det vores mål også med dette nye hotel, at give såvel gæster, samarbejdspartnere og medarbejdere et unik hotel på en unik beliggenhed. På 10. etage venter gæsterne en morgenmadsrestaurant udover det sædvanlige med 360 graders udsigt over København, lyder det videre.

Arp-Hansen Group er i Aarhus allerede i fuld gang med at opføre et nyt Wakeup-hotelmed 315 værelser samt morgenmadsrestaurant på hjørnet af M.P. Bruuns Gade og Jægergårdsgade i den tidligere Aarhus Olies hovedkontor.

Wakeup-kædens hotelkoncept er baseret på relativt små, men velindrettede hotelværelser, med et basis serviceudbud i form af reception og morgenmadsservering. Hotellerne er airconditioneret og med gratis Wi-Fi til alle gæster.

I alt har Arp-Hansen 11 hoteller i København, og koncernen har planer om at udvide med flere hoteller i Aarhus.

Tommy Blindkilde, 21. april 2017


Send denne artikel til en ven eller en kollega

Send denne artikel til en ven eller en kollega


2. maj 2017
Hotelmarkedets udvikling 2017-2027 - Program09.35

Investering i hoteller

Hotelbranchen oplever en generel fremgang i øjeblikket, hvilket fører til et stigende behov for hoteller særligt i København. Også udenlandske aktører har fået øjnene op for mulighederne i Danmark. Hvordan ser hotelmarkedet ud fra hoteloperatørenes synsvinkel, og er der nye aktører som er interesseret i at etablere sig i København? Hvor ser markedet ud til at bevæge sig hen i forhold til 3., 4. og 5. stjernede hoteller? Hvem er de primære aktører inden for investeringer i hoteller, og hvordan ser fremtiden ud? Hvilke forhold skal man være opmærksom på i forbindelse med investeringer i hoteller, når det gælder valg af hotelkoncept, brand, operatøraftale, garantistillelse og finansiering? Hvilket afkast har der været på hotelejendomme de seneste år, og hvilke prognoser kan vi komme med for de næste 2-3 år?

Martin Dyrholm, Partner, TN Asset & Property Management


10.00

Bæredygtigt hotelbyggeri

En stor del hotelgæster lægger i dag vægt på hotellets grønne image, mens den økonomiske virkelighed stiller strenge krav til en rentabel hoteldrift. På Bornholm er man kommet langt med det 4.500 kvm store, bæredygtige hotel- og konferencecenter Green Solution House, som blev kåret til Årets Byggeri 2015 i kategorien Erhverv. Green Solution House demonstrerer den nyeste udvikling inden for bæredygtigt og grønt byggeri, hvor solceller og solfangere producerer energi til bygningen, regnvand opsamles og alt vand i hovedbygningerne kan genbruges, ligesom skrald enten komposteres eller genanvendes. I de 64 hotelværelser træder gæsterne ind på tæpper, der renser luften for støvpartikler. Er det muligt at forene de to aspekter og gøre en hotelbygning både bæredygtig og samtidig mere rentabel? Hvordan optimerer man en hotelbygning, så ressourceforbruget nedsættes? Kan hotellets udgifter til affald, vask, energi og grønne indkøb minimeres, så driften af hotellet både bliver bæredygtig og økonomisk forsvarlig?

Jesper Bork, Arkitekt MAA, 3XN


10.25

Håndtering af nye digitale udfordringer

Sociale netværk og et utal af websites med hotel- og rejserelateret stof ud over hotellernes egne hjemmesider er blevet en vigtig faktor i kundernes valg af overnatning. I de seneste år er privat boligudlejning eksploderet, og det kan især ses på værdien af den største formidler på markedet, Airbnb.com, som er blevet vurderet til en markedsværdi på omkring 55 milliarder kr. Samtidig presses hotellernes indtjening af hotelportaler, som presser priserne for hotelovernatninger ned. Hvordan imødekommes presset og konkurrencen fra de nye digitale aktører på markedet? Hvordan begår man sig som hotel på nettet, og hvordan drager man fuldt udbytte af de muligheder, nettet også byder på? Vil nettet ændre hotelbranchen og den måde, vi tænker hotel på?

Anders Boelskifte Mogensen, Direktør, Seismonaut Tourism


10.50

Kaffepause


11.20

København som kongres og hotelby

Hvor attraktiv er København som kongresby, og er der plads til forbedringer? Kan vi forvente, at København i endnu større grad vil positionere sig som kongresby i fremtiden - og hvordan skal det ske? Hvor mange kongresser forventer man bliver afholdt i de kommende år, og hvad vil det helt konkret betyde for hotelsektoren? Hvordan imødekommer Københavns hotelsektor kongressektoren? Hvilke behov er der, og hvad efterspørger kongreskunderne? Hvilken betydning har samarbejdet omkring Greater Copenhagen for at tiltrække flere kongresser til hovedstaden?

Jonas Wilstrup, Director of Convention, Wonderful Copenhagen


11.45

Modulhoteller

Et nyt hotelkoncept bestående af module enheder er på vej. Med moduler vil man få fleksible hoteller, som er nemme at stille op på det ønskede sted og lige så nemme at fjerne igen. Hvad er potentialet for at anvende moduler i forbindelse med hotelbyggeri? Hvor udbredt vil det blive, og hvor vil det være oplagt at etablere modulhoteller?

Serban Cornea, Partner, arkitekt MAA, Mutopia


12.10

Spørgsmål og afslutning


12.15

Frokost


Nye talere

Flemming Thingbak

Direktør i Aalborg City taler på Butiksmarkedet i Aalborg 2018-2028
Jane Sundstrøm

i Nordland Invest taler på Aarhus Nord - investeringer og byudvikling 2017-2027
Hugo Marqvorsen

i Initiativgruppen Bofællsskab Køge Kyst taler på Køge investerer 23 milliarder i byudvikling
Mette Jorsø

Formand for Teknik- og Miljøudvalget i Køge Kommune taler på Køge investerer 23 milliarder i byudvikling
Stephen Willacy

Stadsarkitekt i Aarhus Kommune taler på Almene boliger i AARHUS 2018 - 2028
Torben Nøhr

Direktør for Teknik- og Miljøforvaltningen i Køge Kommune taler på Køge: De store projekter
Steen Royberg

Partner, erhvervsmægler MDE, MRICS, valuar i Nybolig Erhverv Aalborg taler på Butiksmarkedet i Aalborg 2018-2028
Søren Nordby

Landinspektør, Indehaver i LandSyd taler på Jylland: Omdannelse af erhverv til bolig

Miljø og teknik