Niels Henrik Madsen træder af som administrerende direktør for JFP

Niels Henrik Madsen træder af som administrerende direktør for JFP

JFP oplyser, at en planlagt reception i morgen, den 20. juni 2017, er aflyst. Det skyldes, at Niels Henrik Madsen træder af som administrerende direktør for virksomheden med base i Herning.

Efter knap 16 år som administrerende direktør for JFP trådte Jesper Friis Poulsen den 21. marts 2017 af og overlod posten til Niels Henrik Madsen. I et nyhedsbrev fra virksomheden fremgår det, at Niels Henrik Madsen nu stopper.

- Efter at have prøvet...

LÆS ALLE ARTIKLER – FÅ ADGANG FOR 2 KR

KLIK HER

     Glemt adgangskode?

19. september 2017
Horsens investerer 12 milliarder i byudvikling - Program09.35

Overblik: Vision og prioriteter for Horsens

Hvordan skal Horsens byudvikles fremover? Hvordan får byen mest gavn af den store befolkningstilvækst, og hvad vil det betyde for Horsens i en regionale sammenhæng?

Peter Sørensen, Borgmester, Horsens Kommune


10.00

Konkrete planer og projekter i Horsens 2017-2027

Konkrete planer og projekter i Horsens. Udvikling af Horsens bymidte, havnen, sygehuset, Nørrestrand, Campusgrunden, Horsens Fængsel og andre projekter. Hvilke kommende udbud af byggegrunde til boliger og erhverv har kommunen?

Jens Heslop, Direktør, Horsens Kommune


10.25

Helhedsplan for 70.000 kvm bebyggelse på Horsens havn

RUM er arkitekter på helhedsplanen bag den aftale, der har sikret, at OMJ Ejendomme skal udvikle og opføre en helt ny bydel på Nordhavnen ved Jernlageret på Horsens Havn. Aftalen omfatter 70.000 kvm bebyggelse, en bred havnekanal og nye byrum. Arealer med et muligt etageareal på 500.000 kvm vil i de kommende år komme i spil som mulige omdannelsesområder i Horsens Havn. Hvordan ser helhedsplanen for havnen ud, og hvad er tidsplanen for dens udbygning?

Jesper Gemmer, By- og Havneudviklingschef, Horsens Kommune


10.50

Renovering af Hosens hospital for 173 millioner og nybyggeri for 800 millioner

De eksisterende bygninger på Horsens hospital renoveres for 173 millioner med forventet byggestart i 2019. Derudover skal der opføres et nyt hospitalskompleks den store parkeringsplads ud mod Sundvej. Komplekset bliver på 9.100 kvm. Budgettet er på 800 millioner. Tidsplan og kommende udud. Hvilke krav stilles der til byggeriet?


11.15

Kaffepause


11.45

Ejendomspriser og investeringsmuligheder i Horsens

Horsens Kommune ligger i toppen, når det gælder bosætningskommuner, og byen oplever en tilvækst på 1.000 nye borgere om året. Fortsætter udviklingen vil Horsens nå et indbyggertal på 100.000 i 2030. Hvilken betydning vil tilvæksten få for ejendomsmarkedet og priserne? Hvor vil det blive attraktivt at bo og etablere erhverv, og hvilke typer ejendomme vil blive efterspurgte?

Bo Pinholt, Indehaver, erhvervsmægler, MDE, MRICS , Nybolig Erhverv Horsens


12.10

Andelsboliger for 467 millioner kr

Andelsboligforeningen Odinsgaard har 2 store andelsboligprojekter i gang. Foreningen planlægger at opføre 157 lejeboliger på Strandpromenaden 2, den tildligere NOPA/Mælkekondensering, byggeriet vil udgøre 17.000 kvm boliger og vil variere fra 4 til 7 etager. Ekstern investor vil bygge dagligvarebutik i en del af stueplanet. Budget for boliger udgør 289 millioner kr. Igangværende nybyggeri på Sønderbrogade udgør 90 lejeboliger, byggeriet udgør 8.720 kvm boliger, samt en dagligvarebutik som ekstern investor opfører i en del af stueplan. Boligerne på Sønderbrogade bliver opført som 5 og 6 etagers punkthuse og har et budget på 178 millioner kr. Hvad skal der bygges - udformning af boliger, tidsplan og udbud? Hvem henvender boligerne sig til? Hvordan føjer de sig ind i Horsens boligmarked. Hvordan foregår samarbejdet med den eksterne investor?

Michael Meldgaard, Direktør, Andelsboligforeningen Odinsgaard


12.35

Udvidelse af Horsens erhvervshavn

Horsens Havn har planer om en betydelig forøgelse af kapaciteten, omfattende udvidelse af sydkajen mod øst og anlæ af 1 til 2 yderligere havnebasiner. Målet frem mod 2020 er en gennemsnitlig årlig tilvækst i godsmængden på 100.000 ton. Desuden vil havnen undersøge mulighederne for at etablere et multipkhus på havnearealet. Horsens Havn arbejder derudover på at etablere en omfartsvej fra havnen og øst om sydbyen, hvilket vil trække en stor del af den tunge trafik væk fra midtbyen og hurtigere ud mod motorvejen.

Claus Holm Christensen, Havnedirektør, Horsens Havn


13.00

Spørgsmål og afslutning


13.05

Frokost


Nye talere

Kasper Danielsen

Architect cand.arch. maa, CEO i Danielsen Architecture taler på Boligudvikling i København 2017-2027
Thomas Marker

Advokat i Advokatfirmaet Marker taler på Omdannelse af erhverv til bolig
Henrik Schultz

Ejendomsmægler og Valuar MDE, Indehaver i Real Mæglerne taler på Middelfart - udvikling og investeringer for 5 milliarder 2017-2027
Claus Holm Christensen

Havnedirektør i Horsens Havn taler på Horsens investerer 12 milliarder i byudvikling
Peter Damgaard Jensen

Adm. direktør i PKA taler på JYLLAND: FINANSIERING af ejendom
Kim Herforth Nielsen

Arkitekt, Partner i 3XN taler på Aarhus Nord - investeringer og byudvikling 2017-2027
Henrik Vad

Founder & CEO i Flex Funding taler på JYLLAND: FINANSIERING af ejendom
Michael Meldgaard

Direktør i Andelsboligforeningen Odinsgaard taler på Horsens investerer 12 milliarder i byudvikling