Den kendte møbelkoncern BoConcept flytter ind i hjørneejendommen på Guldsmedgade 22 i Aarhus, som tidligere husede Holger Jensen Møbler. Bolighuset får nu mulighed for at folde sig ud, så aarhusianerne rigtig kan se, hvad konceptet indeholder. Således bliver den nye butik indrettet som kædens store flagship stores i København og udlandet.

I marts 2018 slår BoConcept dørene op for en ny, spændende butik i det centrale Aarhus. Kenneth Barsballe-Rasmussen, Retail Director hos BoConcept, er klar i mælet på, hvorfor valget netop er faldet på en cityplacering for bolighuset.

- BoConcept har siden 2003 været repræsenteret i Aarhus. Siden 2008 dog som en del af Illum Bolighus’ tidligere placering på Vintervej. I denne tid kan man sige, at BoConcept har stået i skyggen af Illums Bolighus, som derudover for 1 år siden flyttede til deres fantastiske lokation og ejendom på Lille Torv i midtbyen, fortæller han.

NB! Jylland: Rådgivers honorering og erstatningsansvar. Kurset afholdes d. 22. november 2017.

- BoConcept er Danmarks 8. største kæde i udlandet med mere end 265 butikker i 65 lande. Vores nuværende aftryk i Aarhus er ikke repræsentativt for vores koncept og butikker i udlandet, hvorfor vi har besluttet at åbne i Guldsmedgade, siger han.

Torben Olesen, erhvervsejendomsmægler fra Colliers Aarhus har formidlet lejemålet, og han kender også til ejendommens historie som tidligere bolighus.

NB! Jylland: Senior- og ældreboliger i vækst. Konferencen afholdes d. 23. november 2018.

- I gamle dage lå der en Holger Jensen Møbler, som var meget populær, netop også med denne fantastiske beliggenhed. Den blev så sidenhen skiftet ud med Diesel, som nu har ligget der i over 20 år. Men det er jo dejligt at se, at det igen bliver et bolighus. Det kommer til at give en rigtig god dynamik til området, siger Torben Olesen.

De mange år på bagen som henholdsvis møbelbutik og nu flagship store for Diesel, giver dog også anledning til en modernisering af lokalerne.

- Butikken vil gennemgå en meget omfattende renovering med ny trappe, gulve og udeareal i gården, og vi gør meget for at få udnyttet den unikke og intime atmosfære i den unikke gamle bygning i hjertet af Aarhus, siger Kenneth Barsballe-Rasmussen.

NB! Butiksmarkedet i Aalborg. Konferencen afholdes d. 18. januar 2018.

BoConcept har længe ledt efter de perfekte lokaler og omgivelser for en mere centralplaceret butik i Aarhus, hvorfor der også var stor glæde at spore, da aftalen om Guldsmedgade 22 endelig kom i hus.

- Vi har det sidste år kigget efter den rette lokation, og vi er mægtig glade for at have skrevet under på Guldsmedgade. Vi har længe haft et stort ønske om at vise Aarhus, hvad BoConcept virkelig er for et koncept, og vi glæder os rigtig meget til at påbegynde opbygningen af butikken til december med åbning i løbet af marts næste år, siger Kenneth Barsballe-Rasmussen, som også selv bor i det indre Aarhus.

NB! JYLLAND: FINANSIERING af ejendom. Kurset afholdes d. 23. januar 2018.

Torben Olesen glæder sig da også til, at Guldsmedgade igen får et bolighus i gaden.

- Vi oplever en stigende efterspørgsel til konceptbutikker både i Guldsmedgade og omkring Latinerkvarteret. Med BoConcept bliver det et rigtig markant hjørne, hvor Wood Wood og PBO også allerede ligger, siger han.

- Vi har haft en lang, men rigtig god proces med BoConcept, og vi er selvfølgelig glade for, at det lykkes at få dem herind til Aarhus centrum, fortsætter han.

NB! Jylland: Erhvervslejeloven - den nyeste udvikling. Kurset afholdes d. 15. maj 2018.

Netop de omkringliggende butikker har også spillet en markant rolle i valget af lokation for BoConcept.

- Når vi vælger lokation kigger vi meget på kundestrømmen, niveauet af de andre butikker i området og målgruppen, der shopper i området. Og med blandt andet B&O og Munthe i nærheden, er det bare en fantastisk lokation, og det er der, vi hører til, afslutter Kenneth Barsballe-Rasmussen.


Relaterede konferencer

Den nye Planlov KURSUS

Ungdomsboliger på et modent marked

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Boligudvikling i Jylland

Boligudvikling i København frem til 2030