Byens ejendom - viden og nyheder siden 1989

Byens Ejendom er Danmarks største formidler af viden om byudvikling i Danmark. Det mål har vi haft siden 1989. Byens Ejendom afholder mere end 75 konferencer og kurser om året. På vores nyhedssite www.byensejendom.dk læser 30.000 aktører dagligt nyheder og baggrund inden for byudvikling.

Vores vision

Vi står for kvalitetshøjnelse og netværksskabelse og styrker beslutningstagere i bygge- og ejendomsbranchen i forståelsen af eget og andres virkeområde. Vi formidler værktøjer og kontaktnet til optimering af branchens videngrundlag ved at systematisere og kombinere trends og tendenser med fakta og erfaringer.


Firmakurser

Byens Ejendom arrangerer gerne kurser hos jer. Vi hører gerne fra jer, hvis dette har jeres interesse. Er der et kursus I står og mangler, så er I velkomne til at kontakte os. Kontakt os på telefon: 70 702 207 eller på e-mail: info@byensejendom.dk

Virksomheden

Byens Ejendom drives uafhængigt af særinteresser og organisationer.

Videnscenter for byudvikling

Siden 1989 har Byens Ejendom analyseret og videreformidlet information. Byens Ejendom formidler dagligt nyheder til branchen via hjemmesiden Byensejendom.dk og afholder konferencer og kurser inden for byudvikling, byggeri og ejendom.

Deltagelse og samarbejde

Er du interesseret i at høre mere om en konference eller et kursus, holde et oplæg, foreslå et konference- eller kursusemne eller tilmelde dig en given konference/kursus er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 70 702 207 eller per e-mail til info@byensejendom.dk.

Henvendelser

Find kontaktinformationer under Kontakt

Få vores daglige nyhedsbrev. Tilmeld dig her