Byens ejendom - viden og nyheder siden 1989

Byens Ejendom er Danmarks største formidler af viden om byudvikling i Danmark. Det mål har vi haft siden 1989. I løbet af årene har Byens Ejendom afholdt mere end 100 konferencer, kurser og efteruddannelse. På vores nyhedssite www.byensejendom.dk læser 30.000 aktører daglige nyheder og baggrund indenfor byudvikling.

Vores vision

Vi står for kvalitetshøjnelse og netværksskabelse og styrker beslutningstagere i bygge- og ejendomsbranchen i forståelsen af eget og andres virkeområde. Vi formidler værktøjer og kontaktnet til optimering af branchens videngrundlag ved at systematisere og kombinere trends og tendenser med fakta og erfaringer.


Virksomheden

Websiderne www.byensejendom.dk, www.erhvervsejendom.dk og kurser, konferencer, analyser og uddannelse under Byens Ejendom og ErhvervsEjendoms-navnene drives uafhængigt af særinteresser og organisationer med fokus på byudvikling.

Videnscenter for byudvikling

Siden 1989 har Byens Ejendom, med underafdelingerne European Construction Research og ErhvervsEjendom, analyseret og videreformidlet information. Byens Ejendom afholder konferencer, kurser og uddannelse indenfor byudvikling, byggeri og ejendom. Erhvervsejendom.dk og Byensejendom.dk informerer om byudvikling. European Construction Research udarbejder baggrundsanalyser for ministerier, institutioner og virksomheder i ind- og udland.

Deltagelse og samarbejde

Er du interesseret i at høre mere om en konference, holde et oplæg, foreslå et konferenceemne eller tilmelde dig en given konference, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 70 702 207 eller per e-mail til konference@byensejendom.dk.

Henvendelser

Find kontaktinformationer under Kontakt