Mangor & Nagel får den 1. oktober 2022 ny administrerende direktør, da Bente Priess Andersen vil dedikere sin tid til nye udfordringer.

Den 1. oktober 2022 bliver Jakob Andersen ny administrerende direktør i Mangor & Nagel – en del af Aart. Han kommer fra en stilling som teknisk direktør i Mangor & Nagel og overtager posten som administrerende direktør fra Bente Priess Andersen, som skal prøve kræfter med nye opgaver. Skiftet sker efter gensidig aftale.

Jakob Andersen og Bente Priess Andersen har haft et tæt parløb om i direktionen de sidste 7 år. Administrerende direktør i Aart, Torben Skovbjerg, betegner udnævnelsen af Jakob Andersen som et naturligt valg, baseret på Jakobs stærke faglighed og brancheerfaring, indgående kendskab til Mangor & Nagel og strategiske blik for potentialerne i integrationen af Mangor & Nagel og Aart.

Viborg: De store projekter. Konferencen afholdes den 28. september 2022.

- Jakob har bred erfaring og stærke kompetencer inden for byggebranchen og har en stor indsigt i kompleksiteten i at skabe god og effektfuld arkitektur. Samtidig er han utrolig vellidt blandt både medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere. Han har desuden været en af de helt stærke foregangspersoner i integrationsprocessen mellem Mangor & Nagel og Aart og har et skarpt blik for synergierne i vores nye fælles fremtid, siger Torben Skovbjerg Larsen.

Jakob Andersen har været i Mangor & Nagel siden 2005, hvor han har haft forskellige roller, blandt andet som afdelingschef i Roskilde og som teknisk direktør siden 2016.

Silkeborg: De store projekter. Konferencen afholdes den 25. oktober 2022.

- I min nye rolle ser jeg frem til fortsat at udvikle Mangor & Nagel – en del af AART og skabe en endnu stærkere sammenhæng med AART med respekt for vores sociale og faglige værdier. Samtidig vil jeg sætte fokus på at udvikle vores eksisterende relationer på tværs af Storebælt og skabe nye samarbejder inden for det almene segment i det jyske, siger Jakob Andersen.

Overdragelsen til Jakob Andersen sker efter gensidig aftale og som et helt naturligt skridt for Bente Priess Andersen, der kan se tilbage på en succesfuld tid som administrerende direktør i Mangor & Nagel, som i 2021 leverede det bedste resultat i arkitektvirksomhedens historie med et resultat på 10,5 millioner kr. efter skat.

Frederiksberg - projekter for 6 milliarder. Konferencen afholdes den 6. oktober 2022.

- Bente har gjort et imponerende arbejde med at udvikle og vækste Mangor & Nagel som arkitektvirksomhed og har formået at modne virksomheden til et salg. Både i forbindelse med opkøbet og i overgangsfasen har Bente været en uvurderlig sparringspartner i forståelsen af Mangor & Nagel indefra og i dialogen om de forretningsmæssige potentialer. Det er vi hende dybt taknemlig for og Bente vil fortsat være en god samarbejdspartner til Aart, siger Torben Skovbjerg Larsen.

Fremadrettet vil Bente Priess Andersen dedikere sin professionelle tid til ledelsesopgaver og bestyrelsesposter.

Udvikling og byggeri af rækkehuse: træ og mursten. Konferencen afholdes den 11. oktober 2022.

- Jeg har haft nogle fantastiske år i Mangor & Nagel, hvor jeg har været omgivet af mine nærmeste kolleger i ledelsen, alle vores dygtige medarbejdere og ikke mindst vores gode kunder og samarbejdspartnere. Tilsammen har vi rykket Mangor & Nagel til det sted, vi står i dag og jeg føler med ro i maven, at min opgave er løst. Jeg er helt tryg ved at Jakob er den rette person i spidsen for Mangor & Nagel i den nye konstellation sammen med Aart. Derfor er det også naturligt for mig at kigge fremad og ind i en ny periode af mit professionelle liv, hvor jeg vil prøve kræfter med nye ledelsesopgaver og dedikere mere af min tid til mine bestyrelsesposter, siger Bente Priess Andersen.


Relaterede konferencer

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Boligudvikling i Jylland

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Boligudvikling i København frem til 2030

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS