Propstep lancerer nu et udlejningsværktøj til ejendomsbesiddere og -udviklere, som internt udlejer boliger med egne medarbejdere.

Propstep All-in-one er lavet helt specifikt til at håndtere hele processen fra en lejer finder en bolig til lejekontrakten er underskrevet og der er lavet en indbetaling. Dermed kan man erstatte en række værktøjer, som ikke taler sammen og hvor data ligger spredt og ofte skal indtastes flere gange. Det åbner desuden nye muligheder for optimering gennem den data man indsamler på hele processen.

Lanceringen sker i forlængelse af, at Propstep har haft stor succes med at overtage komplette udlejningsopgaver for en række aktører som Tetris, ELF Development, Gefion Group og Bostad. Samtidig er de blevet mødt af et ønske om kunne benytte Propsteps platform som et internt værktøj til forbedring af udlejningsflowet.

Hillerød: De store projekter. Konferencen afholdes den 5. oktober 2021.

- Fælles for dem, som sidder med udlejning inhouse er, at de ikke er tilfredse med deres nuværende setup. De gør mange ting manuelt og de har ofte sammensat en række tools som ikke er forbundet og grundlæggende ikke er lavet til at understøtte deres behov, udtaler Rasmus Brohl, medstifter af Propstep.

- Eller også ender de med blot at sidde og besvare på en boligportal og sender herefter lejeren over til en administrator eller advokat, som tager sig godt betalt for at lave lejekontrakten, alt imens lejeren må vente, til tider flere dage, på at modtage en kontrakt, fortsætter han.

Udvikling og investering i rækkehuse. Konferencen afholdes den 5. april 2022.

Ejendomsselskabet Olav de Linde er én af de første virksomheder, som har valgt at benytte Propstep All-in-one. De har et strategisk ønske om at håndtere udlejningen med eget mandskab, men har manglet det rigtige værktøj til at sikre en optimal proces.

- Vi benyttede en række værktøjer og services til at besvare lejere, lave lejekontrakter, udsende til digital signatur osv. Men de talte ikke sammen og vi manglede overblik og effektivitet, siger Lars Friis Christensen, Afdelingsdirektør hos Ejendomsselskabet Olav de Linde.

Jylland: FINANSIERING af ejendomsprojekter. Kurset afholdes den 25. august 2021.

Med lanceringen af Propstep All-in-one kan alle, store som små, professionelle udlejere nu benytte Propstep uanset hvordan de ønsker deres udlejning skal håndteres. Man vil endda nemt kunne skifte mellem at benytte værktøjet internt og lade Propsteps specialiserede mandskab stå for hele udlejningen.


Relaterede konferencer

Ny udbudslov KURSUS

Boligudvikling i Jylland

Stormflodssikring af by- og landområder

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Boligudvikling i København frem til 2030

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND