Nyt og omfattende værktøj giver indsigt i markedet for professionel udlejning. Det er EjendomDanmark og Estaid, der i samarbejde lancerer det digitale værktøj ”Lejetjek+”.

EjendomDanmark og ejendomsdataplatformen Estaid har det seneste år udviklet det digitale værktøj Lejetjek+, som allerede er i brug hos de første kunder.

Lejetjek har hidtil været tilgængeligt i en simpel version hos EjendomDanmark, men fremadrettet vil Lejetjek+ kunne findes på Estaids platform, der også samler al ejendomsdata i en simpel og intuitiv brugergrænseflade.

Silkeborg: De store projekter. Konferencen afholdes den 24. marts 2022.

Samarbejdet åbner for en ny og forbedret adgang til lejeniveauer i hele Danmark. Lejetjek+ kommer med en intelligent beregningsmodel, som sikrer bedst mulig udnyttelse af det hidtil største datagrundlag. Udlejer, administrator, investor, udvikler, rådgiver eller mægler vil fremover nemt og fleksibelt kunne få adgang til detaljerede nøgletal på lejeniveauer for en hvilken som helst matrikel i landet.

- Brugeren vil kunne indhente et beregnet lejeniveau efter anvendelsestype på en hvilken som helst geokoordinat i landet, hvilket betyder, at vi kan komme helt tæt på den enkelte grund eller ejendom, siger Mikkel Alsø, økonomisk chefkonsulent i EjendomDanmark.

High-end boliger. Konferencen afholdes den 1. marts 2022.

Med Lejetjek+ hos Estaid, kan man med et enkelt klik få beregnet et lejebenchmark på baggrund af de omkringliggende lejemål.

- De sammenlignelige, reelle og seriøse datapunkter giver det stærkeste datagrundlag, man kan ønske sig, forklarer Søren Nielsen, administrerende direktør fra Estaid.

Nordkysten: Byudvikling og ejendomsmarked mellem Hellerup og Helsingør. Konferencen afholdes den 29. marts 2022.

Lejetjek+ tager højde for forskelle i ejendommenes og enhedernes forskellige karakteristika som eksempelvis opførelsesår, anvendelse, areal, lejereguleringstype og seneste indflytningsdato. Det gør det muligt for brugeren at sondre mellem aktuel leje i området og markedsleje. Dertil kommer, at brugeren ud fra en ny indikator får en sikkerhed for, hvor godt estimatet vurderes at være.

- Den nye løsning er sat særligt op, så vi kan anvende markedsdata fra markedsstatistikkens mange indberettere uden at udstille de enkeltes oplysninger. Beregningerne er derfor anonymiseret og resultaterne udregnes på baggrund af vores statiske model – baseret på 250.000 forskellige bolig- og erhvervslejemål, forklarer Mikkel Alsø.

Udvikling og investering i rækkehuse. Konferencen afholdes den 5. april 2022.

Ud over de præcise lejebenchmark er der desuden udviklet et simuleringsmodul, hvor brugeren kan eksperimentere med en ejendoms anvendelse, sammensætning og størrelse. Det kan give et værdifuldt indblik i ejendommens eller grundens potentiale med henblik på fremadrettet udlejning, konvertering eller udvikling.

Lejetjek Basis vil fortsat være at finde hos EjendomDanmark og vil blive videreudviklet sideløbende.


Relaterede konferencer

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Stormflodssikring af by- og landområder

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Servitutter og lokalplaner KURSUS