Nordkysten: Byudvikling og ejendomsmarked mellem Hellerup og Helsingør

Program

09.00 Registrering og morgenmad
09.30 Velkomst
09.35 Boligmarkedet og boligudvikling i Nordkystområdet

Både priser og antallet af solgte boliger stiger i de efterspurgte nordsjællandske huskommuner. Hvordan ser fremtiden ud for både efterspørgsel, udbud og prisudvikling? Hvem flytter ind og hvem flytter ud? Liebhaversegmentet og andre segmenter. Ejer- og lejeboliger. Hvor stor er mulighed for at supplere udbuddet med nybyggeri og ombygninger? Succesfulde boligudviklingsprojekter og de succesfulde koncepter: hvad skal der til for at lykkes med et projekt på det nordsjællandske marked?

10.00 Erhvervsmarkedet: kommende udvikling

Efter en mere afdæmpet periode har Norsjælland i de sidste år oplevet stor efterspørgsel på kontorlokaler, hvilket har øget priserne betragteligt. Det er især nye attraktive lokationer i Rungsted, Vedbæk, Hørsholm og Trørød efterspørgslen retter sig efter. Hvordan ser fremtiden ud for kontorer og kontorhoteller og det øvrige erhvervsmarked i Nordkystkommunerne? Butikker: hvorfor er der relativt få tomme butikslokaler i Nordsjælland? Hoteller og feriecentre. Udvikling af udlejningsboliger: status, fremtid og gode udviklingssteder.

Jacob Lunding , Partner, salgs- og udlejningschef, MRICS, EDC Erhverv Poul Erik Bech Nordsjælland

10.25 Ny bydel i Helsingør: Cinemabyen med 700 boliger

Helsingør Kommune Bylab i samarbejde med Planværkstedet har udarbejdet en visionsplan for den nye bydel Cinemabyen, hvor der punktvis vil kunne bygges i op til 7 etager. Ifølge en visionplan for det 800.000 kvm store område, der i 2021 er blevet godkendt af Helsingør byråd, vil der bl.a. kunne opføres 700 boliger i Cinemabyen. Cinemabyen ligger i den sydvestlige del af Helsingør, ca 1,5 km fra Helsingør Bymidte. I dag består hovedparten af området af erhvervsbebyggelser, hvoraf flere står tomme. Hvordan skal Cinemabyen udvikles? Hvilke andre byudviklingsplaner er i pipeline? Byen har planer om at bygge 2.000 boliger i den kommende tid, både private og almene. Hvordan skal planen omsættes til virkelighed?

Dennis Larsen , Leder af Helsingør BYLAB, Helsingør Kommune

10.50 Kaffepause
11.20 Nivå ombygges for 1 milliard

I januar 2019 blev rådgiverteamet ADEPT kåret som vinder af opgaven med udvikling af den strategiske byudviklingsplan for Fremtidens Nivå Bymidte. Planen blev vedtaget af byrådet i maj 2020. Planen er udarbejdet  i samarbejde med Realdania og KFI og omfatter nye butikker, boliger, erhverv og Generationernes Hus i form af en ny samlet skole, et moderniseret bibliotek og kulturhus, et nyt plejecenter, et sundhedshus, en svømmehal og en sportshal. Byggeriet af nye butikker og boliger i Nivå Bymidte-området går i gang i 2021 og hele udviklingen af området skal være afsluttet i 2030.

11.45 Nærum lukker op for 54.500 kvm erhverv og bolig

En ny lokalplan for Nærum Erhvervsby skal bane vejen for byggeri af 37.100 kvm erhverv og 17.400 kvm boliger. Der eksisterer i dag 91.000 kvm etageareal erhverv på området. Kommunen ønsker at udvikle området som et stærkt og videnspræget erhvervsområde med tæt forbindelse til resten af byen.

Erik Mollerup , 1. viceborgmester, Formand for Bycenterudvalget, Rudersdal Kommune

12.10 Udvikling af hoteller, badehoteller, ferieboliger og camping i Nordsjælland

Nordsjælland står stærkt som turismemagnet. Men der er potentiale til mere. Muligheder for udvikling af hoteller, badehoteller, ferieboliger, camping langs Nordkysten og  i Nordsjælland. Realise har lavet en rapport om turistinvesteringer for Visit Nordsjælland.

Brian Gardner Mogensen , Adm. direktør , Realise

12.35 Spørgsmål og afslutning
12.40 Frokost

Baggrund

Nordsjælland og ikke mindst de unikke husområder langs Nordkysten er attraktive for både investorer og brugere. Priserne på boliger har igennem de sidste mange år været i top med en stigende tendens og det samme gjaldt antallet af solgte boliger. Dette giver grobund for et stort antal aktuelle boligprojekter i både mindre- og i den helt store skala. Flere store byudviklingsprojekter er også på vej i bl.a. Helsingør, Nivå, Nærum og Espergærde.

Imidlertid er Nordjælland og Nordkystområdet ikke kun et interressant marked for boliger.  De positive takter gælder nu også, efter en tid med en vis afmatning, erhvervsmarkedet, hvor antallet af både ejendomsinvestorer og lejere der søger kontorejendomme og lokaler i Nordsjælland er steget betragteligt. Det er især nye attraktive lokationer i Rungsted, Vedbæk, Hørsholm og Trørød efterspørgselen retter sig efter.


Inkluderet i prisen

Professionelt arrangement til tiden

Morgenkaffe

Frokost

Konferencemappe

Oplægsmateriale sendes pr. e-mail efterfølgende

Kursusbevis

Tilmeld dig her

Afholdes 29. marts 2022
Klokken 09.00 - 12.40
: AddressAddress, TUBORG HAVNEPARK 15, 2900 HELLERUPDeltagere

ALDI Ejendomme

Dennis Hyrup
Mie Damstedt

Constructa rådgivende ingeniører og arkitekter

Per Mejer Johansen

EDC Erhverv Poul Erik Bech Nordsjælland

Jacob Lunding

Helsingør Kommune

Dennis Larsen

Nordicals

Christian Jessen

Realise

Martin Elmegaard Mortensen
Brian Gardner Mogensen

Rudersdal Kommune

Erik Mollerup

Andre konferencer

Tilmeld dig her