Der er gang i Københavns ejendomsmarked, og derfor sikrer erhvervsmægleren La Cour & Lykke den fremtidige udvikling af virksomheden med ansættelsen af Sabine Gade som partner.

Den københavnske erhvervsmægler La Cour & Lykke sikrer den fremtidige udvikling af virksomheden med ansættelsen af Sabine Gade som partner.

- Markedet i København går stærkt lige nu, og der er stor efterspørgsel på gode butiksplaceringer og kontordomiciler. Hvert år hjælper vi 200 virksomheder og butikker med at finde nye lokaler, og det skal blive til endnu flere. Derfor styrker vi nu holdet med Sabine Gade som partner i virksomheden, fortæller partner og erhvervsdirektør Kristian Hartmann.

NB! Finansiering af ejendom. Afholdes d. 5.-6. december 2017.

- Ved at optage endnu en partner, styrker vi ledelsen i virksomheden med det formål, at styrke indsatsen overfor de større ejendomsejere. Vi skal fortsat være den stærkeste spiller i København til at udleje små og mellemstore lokaler i kontor- og butikssegmentet. Vores styrke er ikke at være mægler på de store ejendomstransaktioner. Vores styrke ligger i den indre del af Storkøbenhavn med salg og udlejning af butiks- og kontorenheder under 1.000 kvm, fortæller han.

La Cour & Lykke har siden 1959 har specialiseret sig indenfor erhvervsejendomme, udelukkende i Københavnsområdet. Virksomheden formidler alle typer af erhvervsejendomme, herunder kontorlokaler, butikker, lager- og produktionslokaler, samt igangværende detailforretninger.

NB! Erhvervslejeloven og butikker. Afholdes d. 17. maj 2018.

- Jeg har glædet mig til at komme tilbage til La Cour og Lykke, som har en kultur og profil, der gør os attraktive i markedet, og det er en spændende rejse vi nu skal ud på, siger partner Sabine Gade.

- Vores værdigrundlag vil fortsat være en høj, faglig kompetence og nærværende rådgivning for ejere af ejendomme og lejemål i Storkøbenhavn. I et komplekst marked, er sparring om en ejendom eller et lejemål blevet vigtigere end nogensinde før, og her rækker standardinformation på onlinebaserede platforme ikke. Vores mål er at tilbyde værdi, og fortsat være en stærk spiller på det Storkøbenhavnske marked, siger Sabine Gade.

NB! Udlejning af kontorejendomme og kontorhoteller. Afholdes d. 5. april 2018.

Sabine Gade har et bredt kendskab til butiks- og kontormarkedet i København, og har tidligere været ansat i La Cour & Lykke. Sabine har i mere end 8 år beskæftiget sig med erhvervsejendomme både som erhvervsmægler og manager.

- Med Sabines "hjemkomst" får vi tilført en rutineret erhvervsmægler, der ved hvad La Cour & Lykke står for, og som også kan være med til at udvikle forretningen, siger Kristian Hartmann.

I anledning af partneroptagelsen, inviterer La Cour & Lykke til en uformel reception den 26. oktober klokken 15-17 på adressen Vingårdstræde 13 i København K.


Relaterede konferencer

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Den nye Planlov KURSUS

Boligudvikling i Jylland

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Ungdomsboliger på et modent marked

Ny udbudslov KURSUS