Med nye store projekter på vej i Arhus udvider Enemærke & Petersen nu chefgruppen i det midtjyske med en ny divisionschef, der kommer fra en stilling som projektchef hos KPC.

Der er fart på i det midtjyske, og med store renoveringsprojekter i det almene og bæredygtigt byggeri i Aarhus, udvider Enemærke & Petersen nu chefgruppen til også at omfatte Søren Poulsen, der kommer med en mangeårig erfaring fra det tekniske område.

- Søren vil supplere vores team rigtig godt med sin dybe viden og erfaring om tekniske installationer, som vil være en styrke i vores tekniktunge projekter. Det gælder for eksempel Bartholin Komplekset, som er en af laboratoriebygningerne på Århus Universitet, siger Thomas Krogh, der er Forretningsområdedirektør i Vest hos Enemærke & Petersen.

JYLLAND: TRÆ - højhusbyggeri og større projekter - udfordringer, løsninger og økonomi. Konferencen afholdes den 2. december 2021.

Søren Poulsen er oprindeligt uddannet elektriker og siden el-installatør. Han kommer fra en en stilling som projektchef hos KPC. De seneste 10 år har han arbejdet på flere komplekse sygehusbyggerier, hvor han har haft ansvaret for de tekniske installationer. Det var én af grundene til, at Søren var et godt match til E&P.

- Kompleksiteten i det, vi bygger, øges hele tiden - også når vi har med bæredygtige byggerier at gøre. Her fylder de tekniske installationer rigtig meget i ligningen. Med Søren om bord får vi en ny og lidt anderledes kompetence, som gør, at vi bedre kan udfordre vores rådgivere, underentreprenører og os selv, når det gælder de tekniske aspekter, siger Thomas Krogh.

Almene boliger: store projekter AARHUS. Konferencen afholdes den 28. oktober 2021.

Søren Poulsen har i mange år haft sin dagligdag i Skejby. Her har han som både rådgiver og udførende arbejdet på byggeriet af Århus Universitetshospital, et komplekst hospitalsbyggeri på 230.000 kvm. Han skal fremover stå i spidsen for et team på 15-20 medarbejdere hos Enemærke & Petersen, der arbejder med bygge- og renoveringsprojekter i regionen. Arbejdspladsen bliver dermed skiftet ud fra Skejby til Brabrand.

- Jeg glæder mig til - udover det tekniske - også at have mere med mennesker og ledelse at gøre i mit nye job. Når det handler om mennesker, er der ingen facitliste. Der må man mærke sig frem til, hvad der er rigtigt og forkert, siger Søren Poulsen og fremhæver, at Enemærke & Petersens sociale virksomhedskultur også er noget af det, han ser frem til at blive en del af.

JYLLAND: Fredede og bevaringsværdige bygninger - nye 2021-regler, løsninger og tilskud. Konferencen afholdes den 7. april 2022.

- I Søren har vi fundet en "troubleshooter" med et højt energiniveau. Han er nysgerrig og kan godt lide komplekse problemstillinger – og så arbejder han ud fra en interessebaseret tilgang, som er meget vigtig for os i Enemærke & Petersen, slutter Thomas Krogh.

Søren Poulsen starter hos Enemærke & Petersen den 1. juni 2021.


Relaterede konferencer

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Den nye Planlov KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS