Jacob Fabritius de Tengnagel og Christian Dyrhauge-Klargaard fortsætter karrieren som associerede partnere hos Focus Advokater.

Jacob Fabritius de Tengnagel, advokat med speciale i fast ejendom, særligt i offentligretlig regulering af fast ejendom, er optaget som associeret partner i Focus Advokater. Det samme er Christian Dyrhauge-Klargaard, der er advokat med speciale i entrepriseret og insolvensret.

Jacob Fabritius de Tengnagel har blandt andet en fortid hos Bygningsstyrelsen. Aktuelt rådgiver og bistår han både virksomheder og private samt offentlige myndigheder i blandt andet retssager, taksationssager (ekspropriation) og klagesager ved forskellige nævn, som eksempelvis planklagenævnet.

Planlov og lokalplaner - nye ændringer og muligheder. Kurset afholdes den 20. april 2023.

- Focus Advokater er en stærk spiller inden for rådgivning om Fast Ejendom. I en tid med stadigt stigende grad af offentligretlig regulering har vi med Jacob Fabritius de Tengnagel på holdet mulighed for at fastholde positionen, og vi vil fortsat kunne tilbyde vores kunder og samarbejdspartnere kompetent og specialiseret rådgivning og bistand på et højt niveau, udtaler partner og afdelingsleder for Fast Ejendom, Merete Vangsøe Simonsen.

Som associeret partner hos Focus Advokater har Christian Dyrhauge-Klargaard adskillige års erfaring som advokat. Han har været ansat hos Focus Advokater siden 2018 og er tilknyttet henholdsvis Focus Advokaters afdeling for Fast Ejendom og afdelingen for Insolvensret. Han rådgiver private og offentlige kunder fra Focus Advokaters afdeling i Svendborg.

I en lang årrække har Christian Dyrhauge-Klargaard behandlet konkursboer og varetaget kreditorinteresser, ligesom han har rådgivet nødlidende virksomheder blandt andet om rekonstruktion.

Jylland: Planlov og lokalplaner - nye ændringer og muligheder. Kurset afholdes den 23. februar 2023.

Han er optaget på Gældsstyrelsens advokatpanel over kuratorer ved Skifteretten i Svendborg og Skifteretten i Odense og har haft møderet for Højesteret siden 2010, ligesom han er uddannet voldgiftsdommer.

- Med mange års erfaring inden for insolvensret og entrepriseretlige tvisteløsninger samt et solidt branchekendskab er Christian Dyrhauge-Klargaard en stærk profil for såvel Focus Advokater som for vores kunder og samarbejdspartnere, udtaler partner og afdelingsleder for Insolvensret, Morten Elbrønd.


Relaterede konferencer

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Den nye Planlov KURSUS

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Ny udbudslov KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Ungdomsboliger på et modent marked

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens