Luplau Poulsen Arkitekter har tegnet de 54-65 kvm store boliger, der udlejes af EDC Projekt Poul Erik Bech Aarhus.

DUAS Bolig står bag et projekt med 110 lejligheder på Tulipanhaven 28-126B og Tulipanlunden 31-50B i Aarhus N. Byggeriet er en af de første etaper i udviklingen af Brendstrupkilen, som løber mellem Tilst og Skejby. De første lejligheder står indflytningsklar her i maj 2021, og boligerne udlejes gennem EDC Projekt Poul Erik Bech Aarhus.

- Vi har haft fokus på at skabe funktionelle lejligheder i et hyggeligt nærmiljø, hvor der er plads til både privatliv og et godt nabofællesskab. Projektet består af 110 arkitekttegnede 2-3-værelses lejelejligheder på 54-65 kvm. Boligerne er delevenlige med gode værelser, hvor hver kvm er udnyttet på bedste vis, siger direktør i DUAS Bolig, Peter Due Laursen.

JYLLAND: TRÆ - højhusbyggeri og større projekter - udfordringer, løsninger og økonomi. Konferencen afholdes den 2. december 2021.

Luplau Poulsen Arkitekter, der bygger på mere end 30 års erfaring i det aarhusianske arkitektmiljø, har tegnet boligerne.

- Vi er forankret i den nordiske tradition med fokus på mennesker, materialitet, lys og det gode håndværk, og det giver sig også til udtryk i det nye boligprojekt. Den bølgende facade i form af forskydningen mellem lejlighederne giver et afvekslende arkitektonisk udtryk og danner samtidig private nicher. Helt fra de store linjer i byggeriet til overfladerne i boligerne har vi lagt vægt på at skabe en lys og imødekommende arkitektur - et rart sted at være både i rummene mellem husene, i haven foran bebyggelsen og i selve lejlighederne, siger partner og arkitekt Erik Luplau.

De første boliger står indflytningsklar den 1. maj 2021, og de sidste beboere i den første etape kan flytte ind til august/september 2021. Hele projektet står færdigt i februar 2022.

JYLLAND: Fredede og bevaringsværdige bygninger - nye 2021-regler, løsninger og tilskud. Konferencen afholdes den 7. april 2022.

- Lejlighederne kommer til at ligge i gåafstand til den nye Rema1000 på Gasa-grunden, tæt på Skejby og lige i nærheden finder man Tilst Bypark på et stort naturskønt område med græsarealer og stier. Mange i området er også glade for at tage i True skov og til Skjoldhøjskolen, fortæller Simone Sand, projektansvarlig i EDC Poul Erik Bech Aarhus.

Boligerne udlejes for 6.595-7.395 kr. om måneden. Der er forhave eller stor altan samt depotrum til alle lejligheder, ligesom der er elementer fra Svane Køkken i køkkenet og på badeværelset.


Relaterede konferencer

Stormflodssikring af by- og landområder

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Den nye Planlov KURSUS

Boligudvikling i Jylland

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Fremtidens betonbyggeri

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Ungdomsboliger på et modent marked