AP Ejendomme har netop købt en grund på Marmormolen i Københavns Nordhavn af By & Havn. Med købet kan AP Pension, der i forvejen ejer 3 grunde i Nordhavn, inden længe sætte gang i opførelsen af et større bæredygtigt erhvervsbyggeri på grunden.

AP Ejendomme har købt en 8.200 kvm grund på Marmormolen i Nordhavn af By & Havn. Pensionskassens plan med købet af grunden på Marmormolen er at opføre et større erhvervslejemål over for Nordhavn Station.

- Marmormolens fremragende beliggenhed er en væsentlig årsag til, at vi har valgt at købe grunden. Samtidig nyder hele området godt af, at der nu også er åbnet metrostationer i Nordhavn, og vi oplever en stor interesse fra virksomheder, der gerne vil rykke til området, siger Peter Olsson og forklarer, at planen er at bygge en bæredygtig kontorejendom på i alt cirka 28.000 kvm, siger administrerende direktør i AP Ejendomme, Peter Olsson.

Moms og skat ved ejendomsprojekter - nye regler og afgørelser. Kurset afholdes den 23. september 2021.

- Vi forventer at kunne sætte gang i byggeriet i løbet af 2021, fortæller Peter Olsson, der ikke kan afsløre købsprisen på grunden.

Hos By & Havn er de godt tilfredse med, at AP Pension igen er med til at præge udviklingen i området.

Nordkysten: Investeringer og ejendomsmarked mellem Hellerup og Helsingør. Konferencen afholdes den 14. oktober 2021.

- Vi har gode erfaringer med AP Pensions arbejde i Nordhavn, og de har fra begyndelsen set værdien i at være med til at udvikle en bæredygtig bydel. Vi glæder os til det fortsatte samarbejde med AP Pension og ser frem til at følge de planer, der er for grunden, siger Anne Skovbro, administrerende direktør i By & Havn.

Udover Marmormolen ejer AP Pension også grunde på Trælastholmen, hvor AP Pension netop har opført et Comwell Hotel og er i gang med et kontorbyggeri. Ligesom AP Pension også tidligere har købt grunden på Svanemølleholmen, hvor man opfører både Nykredits og AP Pensions kommende domiciler.


Relaterede konferencer

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Ungdomsboliger på et modent marked

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Ny udbudslov KURSUS

Den nye Planlov KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter