3XN bygger 93.000 kvm på 38 etager

3XN bygger 93.000 kvm på 38 etager

3XN’s første projekt i Indien er blevet offentliggjort. Projektet tæller 273 lejligheder på i alt 77.000 kvm og dertil får bygningen 16.000 kvm kælder fordelt på 2 tårne. De 38 etager, som projektet 'Grove Towers' tæller, er dækket med 2.500 kvm vertikale haver, som skal hjælpe på CO2-udslippet i den Indiske by Mumbai.

Under ceremoni og fest i forbindelse med 1. spadestik, blev 3XN’s design for bolig- og mixed use-projektet ’Grove Towers’ offentliggjort. 'Grove Towers', som 3XN har designet for indiske Ornate Spaces, består af 2 tårne med 273 lejligheder med udsigt ud over det...

LÆS ALLE ARTIKLER – FÅ ADGANG FOR 2 KR

KLIK HER

     Glemt adgangskode?

21. maj 2014
Fremtidsforum: Vækst i ejendomsmarkedet 2015-2025 - Program10.30

Velkomst og Konferencen begynder


10.35

Udviklingen af økonomien og betydningen for ejendom

Den økonomiske udvikling bliver i 2014-2015 på 1,6-2,5 procent. Hvad betyder det for ledighed, boligmarked og forbrug? Vil bankerne begynde at løsne deres kreditgreb over for forbrugerne og virksomhederne? De offentlige investeringer udgør over halvdelen af  byggeriet i dag - vil det private få en væsentlig større andel og hvornår? Hvor stor indflydelse vil Tyskland og Sveriges udvikling få for Danmarks økonomi 2015-2025 - vil Euro-landene komme ind i ny vækst? Vil verdensøkonomien komme i turbomode - hvad giver et af muligheder for Danmarks økonomi?

Jan Søtrup Nielsen, Senioranalytiker, Nordea


10.55

Byerne og befolkningen 2015-2025 - vækstområder

De bedste byer vil vokse markant, de svage får det sværere 2015-2025. Hvilke landsdele og byer vil udvikle sig? Hvor meget kan kommuner, stat og fonde gøre for at lave turn around eller sætte turbo på byernes udvikling? Med færre unge og flere gamle er der tale om et markant skift i forbrug og optag på ejendomsmarkedet  - hvordan er den demografiske udvikling 2015-2025 og hvad giver det af ændringer i byer, erhverv og bolig?

Hans Thor Andersen, Afdelingschef, SBI


11.15

Butik, kontor, industri og bolig - udvikling og tendenser 2015-2025

Priserne på ejendom stiger i storbyerne - hvor højt når vi op? Udviklingen i de mellemstore og mindre byer - hvor går priserne hen - niveau og tendens. Forskel på landsdelene. Storbyernes omkreds vokser - vil priserne procentvis følge med city? Tomgangsraterne for butikker, industri og kontor er høje - hvor meget vil de falde i de kommende 10 års økonomiske vækstperiode? Afkast for retail, kontor, investeringsboliger, industri-ejendomme i Danmark - vil 1. klasse fortsætte sin vækst alene eller vil de mere sekundære bygninger få del i væksten. Vil lejepriserne kun øges marginalt, eller vil de få del i væksten?

Peter Winther, Partner, Adm. direktør , Sadolin & Albæk


11.35

Finansiering 2015-2025

Vil realkreditten og fonde blive den nye tids hovedkilder til bygge- og ejendomsfinansiering, eller vil bankerne igen komme på banen som nøgleaktører. Hvordan skal de små og halvstore projekter finansieres i et marked hvor kæmper dominerer. Hvor stor en rolle får pensionskasserne for byggeri, udvikling af bydele og infrastruktur - på globalt plan er det kun 0,9 procent der fx er sat i infrastruktur indtil nu? Kommer pantebrevene for alvor tilbage? Vil der kommer flere statsgaranterede lånemuligheder? Vil private velhaveres pengetanke blive skudt (delvist) i udlånskasser?

Peter Toftager, Head of Real Estate Finance, Denmark, SEB


Få adgang til 19.565 artikler om byudvikling for 2 kr. pr. dag Klik her.

Nye talere

Morten Elton Jensen

Projektchef i HOFOR, Hovedstadsområdets Forsyningsselskab taler på Grønttorvet og Valby - byudvikling for 30 milliarder
Ofri Earon

Arkitekt MAA phd i Rambøll taler på Boligudvikling i København 2017-2027
Johannes Røll Larsen

Executive Director i Ernst & Young taler på Finansiering af ejendom. KURSUS
Kenneth Egdal Dyrlund

Partner i ABG Sundal Collier taler på Finansiering af ejendom. KURSUS
Carsten Koch

Bestyrelsesformand, direktør i By & Havn taler på Ørestad - nye planer og projekter for 10 milliarder kr