Chr. Hansens eksisterende frostlager på Avedøre Holme udvides nu med endnu et frostlager, et teknikrum og lokaler til håndtering af varer.
Kontakt
Yderligere oplysninger:
Ajcon
Administrerende direktør, medejer
Christian Wihrs
T: +45 7943 5221
E: cw@ajcon.dk
I Avedøre Holme skal entreprenør og ingeniørfirma Ajcon opføre en 3.500 kvm stor tilbygning til Chr. Hansens eksisterende lager.
NB! Logistik- og industriejendomme - projekter og udvikling 2016-2025. Konferencen afholdes d. 28. september 2016.
Ajcon har prøvet det før, idet de også opførte en lignende tilbygning for Chr. Hansen i 2014.
- Vi er glade for igen at bygge en specialløsning for Chr. Hansen, hvor vi kan bringe vores speciale inden for køle og fryserum i spil. Det er tekniske specialløsninger som denne, der bringer vores særlige tekniske know how i spil, lyder det fra Ajcon.
Ajcon bygger blandt andet for medicinal- og fødevareindustrien, og er specialiseret i køle- og fryserum.
NB! Den nye Planlov - ændringer og muligheder. Seminaret afholdes d. 24. august 2016.
Og specialister skal der til. For når Chr. Hansen skal have bygget frostlagre er der tale om lidt mere end almindelig frysere. Ingrediensvirksomhedens bakteriekulturer skal nemlig opbevares i frostlagre, der fryser ned til minus 55 grader.
Chr. Hansen fremstiller bakteriekulturer, og fabrikken i Avedøre Holme er en af verdens største bakteriekulturfabrikker, som leverer bakteriekulturer til fødevarevirksomheder over hele verden.