Et 778 kvm stort sommerhus blev for 9 dage siden sat til salg med et prisskilt, der gør det til Danmarks dyreste lige nu.

Med et prisskilt på 28,5 millioner kr. er et sommerhus i Nakke ved Nykøbing Sjælland ifølge boligmediet Boliga.dk den dyreste fritidsbolig, der lige nu er udbudt offentligt til salg i Danmark. Sommerhuset blev for 9 dage siden sat til salg ved Ivan Eltoft Nielsen.

På adressen ligger der da også 5 huse på en 36.000 kvm stor grund med blandt andet tennisbane, 900 kvm lounge terrasse og pool. Ejendommen ejes ifølge tingbogen af ejendomsinvestor og grundlægger af administrationsselskabet Ejendomsvisioner, Ian Winther-Høiland.

High-end boliger. Konferencen afholdes den 1. marts 2022.

"Et Slaraffenland til familien kan også kombineres med udlejning, eksempelvis kurser, events, workshops, bryllupper og særlige begivenheder. Slaraffenland har alle faciliteter til mange, overnattende gæster. Og der er altid plads til én til. Alle huse har omkringliggende loungeterrasser", skriver mægleren om sommerhuset.

Hele sommerhus-arrangementet tæller et boligareal på 778 kvm, og dermed ender udbuds-kvm-prisen for ejendommen på godt 36.600 kr. Dermed skal der ifølge Boliga.dks data betales 27 procent - eller små 8.000 kr. - mere per kvm end gennemsnittet for lignende fritidshuse i nærområdet.

Udvikling af ferieboliger og ferieparker - regler, nye projekter og finansiering. Konferencen afholdes den 8. september 2022.

Nykøbing Sjælland, der ligger på den vestlige side af Isefjorden, er typisk ikke blandt landets allerdyreste sommerhusområder.

I øjeblikket er en gennemsnitlig sommerhus-kvm i postnummeret udbudt til salg for 27.225 kr., hvilket placerer området lige over landsgennemsnittet, der lyder på 23.173 kr.

Kalundborg: et vækstcenter for enden af Kattegatforbindelsen. Konferencen afholdes den 27. januar 2022.

Til sammenligning er det Hornbæk på Sjællands østlige kyst, der per 1. oktober havde de højeste gennemsnitlige kvm-priser på sommerhusene. Lige knap 55.500 kr. skal der her betales per kvm – eller hvad der svarer til, at et gennemsnitligt fritidshus eksempelvis på 75 kvm udbydes til salg for godt 4,1 millioner kr.

Det er da også netop Hornbæk, der aktuelt sidder på den dyreste sommerhushandel, som nogensinde er foretaget i Danmark. Tidligere på året blev et sommerhus på byens eksklusive Kystvej nemlig solgt for 40 millioner kr.

Se Danmarks dyreste sommerhus til salg her.


Relaterede konferencer

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Boligudvikling i København frem til 2030

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Fremtidens betonbyggeri

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Stormflodssikring af by- og landområder

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS