Virksomheden henter samlet 13 millioner kr. til vækst i et presset boligmarked.

Med blot 21 medarbejdere har Estaldo allerede overtaget cirka 1 procent af det samlede danske boligmarked. Estaldo, som så dagens lys i starten af 2020, blev for alvor kendt, da de i starten af 2022, deltog i 7. sæson af Løvens Hule. Her investerede løven Jan Lehrmann 2,75 millioner kr. for 10 procent af virksomheden, hvilket er den næsthøjeste investering i programmets historie.

I den seneste investeringsrunde har virksomheden hentet yderligere 13 millioner kr. fra både nuværende såvel som nye investorer med det formål at vækste kraftig i et stillestående boligmarked.

En af virksomhedens nye investorer er den kendte ejendomsinvestor Trine Wagner, som administrerer ejendomme for over 1 milliard kr.

Aalborg: De store projekter. Konferencen afholdes den 27. april 2023.

- Jeg synes det er utroligt spændende, hvordan Estaldo formår at udnytte data og digitale muligheder til at skabe konkurrence på et konservativt marked. Jeg tror på, at vi i de kommende år vil se et marked, som ændrer sig drastisk til fordel for forbrugerne. Det projekt vil jeg gerne være en del af, siger Trine Wagner

Estaldo ønsker at etablere sig på det europæiske marked indenfor en kort årrække.

- Vi kommer til at kigge på udlandet i fremtiden, men vores nye investering er fokuseret mod det danske marked. Her er masser af plads til at vækste, og vi har en ambition om at blive blandt de 5 største indenfor en kort årrække, siger medstifter og direktør i Estaldo, Jakob Neua Nørgaard.

Investorerne
Blandt nye investorer finder man blandt andre et syndikat bestående af de tidligere stiftere fra Logimatic (Troels Severinsen, Lars Riisberg, Lars Børglum, Grimur Lund), Jacob Aisen (Storebox, Epay, Unwire), samt Trine Wagner, direktør i Wagner Ejendomme. Derudover har også Asbjørn Malthe Søndergaard (Tactile Gaming) samt Morten Elk (Simplesite) kastet sin kærlighed på den unge startup virksomhed.

Om Estaldo
Bag Estaldo står de 4 grundlæggere Jakob Neua Nørgaard, Ann Rosenskjold, Tibold Kandrai og Roland Pop. I dag tæller virksomheden 21 medarbejdere, der fra ét centralt kontor i Aalborg sælger boliger i hele Danmark.

 


Relaterede konferencer

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Ungdomsboliger på et modent marked

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Den nye Planlov KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Ny udbudslov KURSUS

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS