Tidligere kommerciel direktør i Parken lancerer nu proptech-virksomheden Spacelocator med ambitionen om at etablere Danmarks bedste platform for erhvervsudlejning.

Tusindvis af lejemål står ledige landet over, og det vil Spacelocator nu ændre på. Den tidligere kommercielle direktør i Parken og hos IWG Regu, Rikke Dræbye Gantzhorn, står bag ny digital platform med fokus på gennemsigtighed, overblik og tilgængelighed.

Spacelocator er etableret på baggrund af lejeres efterspørgsel efter gennemsigtighed og overblik samt udlejeres ønske om et effektivt udlejningsplatform, der skaber det bedste match.

Erhvervslejelovens nye regler og krav. Kurset afholdes den 1. september 2021.

- Jeg har skabt Spacelocator, fordi det skal være gennemskueligt for lejere at finde et nyt domicil, kontorer, coworkingpladser, konference- og mødelokaler eller en skrivebordsplads – spaces som vi kalder det. Der er brug for et moderne erhvervsudlejningssite, som imødekommer lejernes behov for fleksibilitet, mobilitet, deleøkonomi, transparens og tilgængelighed. Hos Spacelocator kan man eksempelvis søge på antallet af personer, der skal være plads til, kantineordning, overdækket cykelparkering, klima- og energitiltag, stil og stemning og meget mere, der er væsentlige kriterier for lejerne, når de skal træffe deres beslutning om valg af et space - udover pris og beliggenhed, siger initiativtageren til Spacelocator, som har benyttet sine betydelige kommercielle erfaringer fra store brands som IWG Regus, Parken Sport & Entertainment, Semler Gruppen og Peugeot til at etablere et solidt grundlag for den ambitiøse startup.

Spacelocator er udviklet som en abonnementsplatform uden oprettelsesgebyr, bindinger og udlejningsfee, hvor udlejer alene betaler et fast lavt månedligt beløb uanset størrelse på spacet. Det er en tidssvarende, fleksibel løsning, og Spacelocators erklærede mål er at blive Danmarks bedste hjemmeside for erhvervsudlejning.

Finansiering af ejendomsprojekter. Kurset afholdes den 31. august 2021.

- Vi tilbyder udlejerne en attraktiv mulighed for at præsentere lejemålene på bedst mulig vis med al den relevante information og viden om lejemålets unikke kendetegn, der gør, at lejer kontakter udlejer. Det forbedrer kvaliteten i henvendelsen og i fremvisningen, og detsikrer et bedre og hurtigere match mellem lejer og udlejer, forklarer Rikke Dræbye Gantzhorn.

Spacelocator er udviklet til store udlejere, erhvervsmæglere, kontorhoteller og kontorfællesskaber, men også til virksomheder med ledig kapacitet, som ønsker at dele sit space med andre virksomheder.

Allerede nu benytter både store og små virksomheder sig af den nye, landsdækkende platform, som netop er gået i luften.


Relaterede konferencer

Boligudvikling i Jylland

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Stormflodssikring af by- og landområder

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Den nye Planlov KURSUS

Ny udbudslov KURSUS

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens