Den 913 kvm store ejendom, som tidligere husede Plejehjemmet Lotte, omdannes til 6 lejligheder, som koster mellem 6 og 11,5 millioner kr.

Den udsmykkede ejendom på Kochsvej, Frederiksberg lever en omskiftelig tilværelse. Ejendommen, som har et areal på 913 kvm, var nemlig i mange år de fysiske rammer for Plejehjemmet Lotte, hvor den nuværende ældreminister, Thyra Frank, var forstander fra 1988 til 2011.

Og fremtiden tegner luksuriøs for den mondæne ejendom. Det skriver boligsiden Boliga. Ejendommen var i en kortere periode ejet af komikeren Anders "Anden" Matthesen, som købte villaen i 2014 for 17,5 millioner kr. og solgte den i september 2016 igen for 19 millioner kr. 

Nu har et firma nu overtaget ejendommen, som omdannes til 6 lejligheder, der prismæssigt vil ligge mellem 6 og 11,5 millioner kr. Derved begynder der en ny epoke for ejendommen, der oprindeligt blev bygget for mere end hundrede år siden.

Se lejlighederne her.

Byens Ejendom afholder den 30 august 2017 konference om omdannelse af erhverv til bolig i Jylland, og den 26. september 2017 afholdes konference om omdannelse af erhverv til bolig i København.


Relaterede konferencer

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Boligudvikling i København frem til 2030

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Fremtidens betonbyggeri

Stormflodssikring af by- og landområder

Boligudvikling i Jylland

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS