Der blev solgt langt flere huse til over 20 millioner kr. i 2021 end året før. Alletiders rekordhandel fra 2020 blev til gengæld ikke slået.

Med 88 millioner kr. op til rekorden fra 2020 kan 2021s største hushandler på overfladen godt blegne lidt – men det til trods har toppen af det danske boligmarked ikke ligget stille i det forgangne år.

Antallet af villaer og rækkehuse, der sælges for 20 millioner kr. eller mere, er steget fra 86 handler i 2020 til 118 i 2021. Dermed har de dyre handler udgjort omkring 0,2 procent af det seneste års samlede hussalg.

Det skriver boligmediet Boliga.dk.

Whiskybæltet: Udvikling af boliger - kvm-priser på 100.000 kr. Konferencen afholdes den 27. september 2022.

Årets 3 dyreste hussalg fordeler sig over 3 forskellige kommuner: Gentofte, Frederiksberg og Rudersdal – og selvom det er en anelse bredere geografisk spredning end de seneste år, er det dog stadig kun Region Hovedstaden, der er repræsenteret i den fornemme klub.

Se de dyreste hushandler her:

Svanemøllevej 41, Hellerup

Pris: 62 millioner kr.

Sidst på sommeren skiftede en villa på over 1.000 kvm i Hellerup hænder efter en handel til 62 millioner kr. Det er således nok til, at den store ejendom, der ligger ganske tæt på Mindelunden, kan kalde sig 2021s største hushandel.

Nordkysten: Byudvikling og ejendomsmarked mellem Hellerup og Helsingør. Konferencen afholdes den 29. marts 2022.

Foruden det store boligareal tæller adressen 4 etager, 3 balkoner og et kobbertårn.

Lindevej 13, Frederiksberg

Pris: 61,15 millioner kr.

For første gang i flere år er hovedstadens husmarked med helt i front på enkelthandlerne – det skete da Frederiksberg Kommune midt på året solgte en ejendom på 523 kvm, der tidligere har fungeret som botilbud.

Den store villa i den mondæne bydel blev udbudt i en såkaldt offentlig budrunde med en vejledende mindstepris på 49 millioner kr. – men blev altså solgt godt 12 millioner kr. dyrere og er dermed det næstdyreste hus, der er solgt i år.

Skodsborg Strandvej 182, Skodsborg

Pris: 56 millioner kr.

På en grund helt ned til vandet i den lille kystby Skodsborg blev en villa på 374 kvm i sommer solgt for intet mindre end 56 millioner kr.

Trends: Luksus, servicerede boliger, bofællesskaber, senior og share boliger. Konferencen afholdes den 31. august 2022.

Prisen gør ifølge Boliga.dks salgsprishistorik adressen til indehaver af titlen som 2021s tredjedyreste hushandel – og sælgerne kan da også glæde sig over selv at have købt ejendommen for bare 4 år siden og 20 millioner kr. billigere.


Relaterede konferencer

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Boligudvikling i København frem til 2030

Stormflodssikring af by- og landområder

Boligudvikling i Jylland

Ungdomsboliger på et modent marked

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Fremtidens betonbyggeri

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.