Whiskybæltet: Udvikling af boliger - kvm-priser på 100.000 kr


Program

09.00 Registrering og morgenmad
09.30 Velkomst
09.35 Boligmarkedet i Nordkystkommuner

Både priser og antallet af solgte boliger stiger i de efterspurgte nordsjællandske huskommuner. Hvordan ser fremtiden ud for både efterspørgsel, udbud og prisudvikling? Hvem flytter ind og hvem flytter ud? Liebhaversegmentet og andre segmenter. Ejer- og lejeboliger. Hvor stor er mulighed for at supplere udbuddet med nybyggeri og ombyggelser? Succesfulde boligudviklingsprojketer og de succesfulde koncepter: hvad skal der til for at lykkes med et projekt på det nordjællandske marked?

10.00 Et vellykket boligprojekt

Hvad karakteriserer et vellykket boligprojekt i Nordkystområdet? Hvilke koncepter får success og hvad skal der ellers til for at lykkes med et boligprojekt?

10.25 Seniorbofællesskab i fritidshusene

Et nyt boligprojekt med 22 træhuse for seniorer, der ønsker fællesskab, bliver realiseret ved hjælp af en særlig mulighed i planloven. Seniorbofællesskabet Plantagehusene vil bestå af 22 individuelle træhuse med adgang til fællesfaciliteter og egen vicevært. Husene bliver bygget som fritidshuse og udnytter muligheden i planloven for, at pensionister efter kun ét års ejerskab kan benytte et fritidshus som helårsbolig.

10.50 Kaffepause
11.20 Boliginvesteringer i Nordkystområdet

Nordsjææland tiltrække investorer og boligudviklere. Flere projekter er i gang og endnu flere er i planlægningsfasen. Har alle projekter i de attrakve områder investorernes interesse eller er der forskel på hvad der er, og hvad der ikke er en attraktiv investering. Opskriften på et godt boligprojekt.

11.45 102.500 kvadratmeter bolig og erhverv i Espergærde

I henhold til lokalplanen kan der opføres 711 boliger samt erhverv fordelt på 102.500 kvadratmeter byggeri på det 320.000 kvadratmeter store areal, der tidligere har huset lingerikoncerne Triumhs lager i Espergærde. Efter planen skal der både bygges rækkehuse og lejligheder i op til 5 etager.

12.10 Fra fabrik til et fællesskab med boliger og kontorer

Et nyt koncept med boliger og kontorer under samme tag er ved at se dagens lys i Hellebæk. Pensionskasserne Pensiondanmark og Velliv vil i samarbejde med Deas Management omdanne den gamle Hellebæk Klædefabrik fra 1870'erne til et fællesskab med boliger og kontorer, hvor der er fokus på naturen.

12.35 Spørgsmål og afslutning
12.40 Frokost

Baggrund

Nordsjælland og ikke mindst de unikke husområder langs Nordkysten er attraktive for både investorer og brugere. Priserne på boliger har igennem de sidste mange år været i top med en stigende tendens og det samme gjaldt antallet af solgte boliger. Dette giver grobund for et stort antal aktuelle boligprojekter i både mindre- og i den helt store skala. Flere store byudviklingsprojekter er også på vej i bl.a. Helsingør, Nivå, Nærum og Espergærde.

Mange seniorer vil gerne bo attraktive omgivelser. Derfor ser flere seniorbofælleskaber dagens lys i mrådet, heriblandt flere unikke, banebrydende projekter.

Inkluderet i prisen

Professionelt arrangement til tiden

Morgenkaffe

Frokost

Konferencemappe

Oplægsmateriale sendes pr. e-mail efterfølgende

Kursusbevis

Tilmeld dig her
Tilmeld dig her