Stensdal Group oplyser, at der er indgået samarbejde om udviklingen af rækkehusbebyggelsen i Ammendrup Park –og at man samtidig har solgt et byggefelt med 28 parceller ud af i alt 95 til HusCompagniet.

I løbet af få år vil op mod 250 boliger skyde op i udstykningen Ammendrup Park i Helsinge. Stensdal Group ejer og udvikler den 200.000 kvm store grund, hvor der i de kommende år skal opføres rækkehuse til leje og udstykkesparcelhusgrunde. HusCompagniet meddeler, at man i august er klar til at starte salget fra en salgspavillon på grunden.

- Vi vil gerne takke Stensdal Group for tilliden igennem hele forløbet og glæder os til samarbejdet i Ammendrup Park. Vi mærker allerede interesse fra lokalområdet, og ser frem til at levere den høje kvalitet i både parcelhuse og rækkehuse, siger Søren Ravn, der er direktør B2B i HusCompagniet.

Aftalen med Stensdal Group manifesterer HusCompagnietshøje markedsandel i Nordsjælland. Aftalen gælder i første omgang samarbejdet om udviklingen af 71 rækkehuse samt en option på yderligere 71, som Stensdal Group står for udlejningen af - samt de 28 parceller, som HusCompagniet har købt af Stensdal Group.

Hillerød: De store projekter. Konferencen afholdes d. 27. oktober 2020.

- Alle ved, hvad HusCompagniet som Danmarks største aktør på markedet står for, og vi ser frem til i fællesskab at skabe et helt fantastisk kvarteri Ammendrup Park, siger Søren Stensdal.

Siden Stensdal Group offentliggjordekøbet af grunden i marts 2020, har man mærket stor interesse fra især lokalområdet.

- Vi har over 200, der modtager nyhedsbreve om Ammendrup Parks kommende boliger, og mærker stor forhåndsinteresse om såvel rækkehusene til leje og udstykningen til parcelhuse, siger Peter Weyhe, teknisk projektdirektør i Stensdal Group.

De kommende husbyggere kan vælge mellem alle HusCompagniets boligtyper eller få tegnet et individuelt drømmehus.

Salget af parcellerne er planlagt til at begynde i august 2020. Byggeriet på de første 28 parceller forventes igangsat i begyndelsen af2021.


Relaterede konferencer

Den nye Planlov KURSUS

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Ny udbudslov KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Ungdomsboliger på et modent marked

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Servitutter og lokalplaner KURSUS