Den nordsjællandske byggevirksomhed Skou Gruppen har netop ansat 57-årige Lars Alexander i tilbudsafdelingen. Han har solid erfaring med træbyggeri og skal styrke Skou Gruppens kompetencer inden for byggeri med CLT – Cross Laminated Timber.

Med ansættelsen af Lars Alexander vil Skou Gruppen gøre sine byggeprojekter mere bæredygtige og forbedre projekternes CO2-regnskab.

- CLT-elementer er fremstillet i massivt træ og kan erstatte mere klimabelastende byggematerialer som eksempelvis stål og beton, lyder det fra Lars Alexander, der kommer til Skou Gruppen fra en stilling som afdelingschef i CLT Denmark, en førende leverandør af massive træelementer i Danmark.

Lars Alexander kommer særligt til at bruge sin erfaring med beregning af priser på byggeprojekter med CLT-elementer og ellers deltage i tilbuds- og beregningsarbejdet hos Skou Gruppen sammen med sine nye kolleger.

JYLLAND: TRÆ - højhusbyggeri og større projekter - udfordringer, løsninger og økonomi. Konferencen afholdes den 27. april 2021.

Den første tid hos Skou Gruppen har været hektisk og travl for den nye beregner.

- Vi har haft rigtig travlt med entrepriseberegning for en større bygherre i hovedstadsområdet. Når de kaster et udbud ud på markedet, skal vi være hurtige til at afgive en pris. Det er både udfordrende og spændende, siger Lars Alexander.

Lars Alexander er uddannet bygningskonstruktør og tidligere tømrer- snedkermester. Han har også erfaring fra arbejdet for andre entreprenørvirksomheder – blandt andet som senior beregner hos N.H. Hansen & Søn og flere års erfaring som projekt- og byggeleder hos Enemærke & Petersen.


Relaterede konferencer

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Ungdomsboliger på et modent marked

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning