Robert C. Spies Nordics har formidlet salget af 36 sommerhuse i landsbyen Kongsmark på Rømø til en investor fra Hannover-området. Den samlede investeringssum er på et 2-cifret millionbeløb, og ferieboligerne forventes at stå færdige i sommeren 2023. Sælger er en dansk projektudvikler.

Projektet på Rømø, der ligger knap 3 timers kørsel fra Hamborg og dermed har et ekstraordinært stort antal danske såvel som tyske besøgende, består af 36 nybyggede feriehuse med et areal på 80 kvm.

De er sydvestligt placeret og har ferieoptimerede grundplaner med helt op til 8 sengepladser. Ferieboligerne er desuden udstyret med blandt andet køkken og et spabad.

Robert C. Spies Nordics har fra start af fulgt projektudviklingen på Rømø som ny turistdestination.

Trends: Luksus, servicerede boliger, bofællesskaber, senior- og share boliger. Konferencen afholdes den 13. april 2023.

- Vi er nu begyndt at sælge de enkelte feriehuse, også til tyske kunder, siger Christoph-A. Böhme, Head of Investment Nordics hos Robert C. Spies Nordics.

Flere og flere tyske virksomheder ser investeringspotentialet i projektudvikling i Danmark, og tyske turister tiltrækkes da også i stigende grad på grund af både de let tilgængelige naturoplevelser og den sportslige livsstil.

Robert C. Spies Nordics rådgiver og formidler ikke kun i forbindelse med Rømø, men i øjeblikket også i forbindelse med andre turismeprojekter på den danske vestkyst samt på Møn og Lolland.


Relaterede konferencer

Boligudvikling i København frem til 2030

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Ny udbudslov KURSUS

Fremtidens betonbyggeri

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Boligudvikling i Jylland

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter