Danske Proper rejser 22 millioner kr. og opnår samlet set funding på mere end 54 millioner kr. Virksomheden vil være førende inden for softwareløsninger til ejendomsadministratorer på det europæiske marked.

Med en samlet funding på mere end 54 millioner kr. vil Proper sætte accelerere sin internationale vækst i Europa. I første omgang rettes fokus på det hollandske og tyske marked.

Virksomheden, der automatiserer boligudlejeres arbejde med at håndtere lejemål og kommunikere med lejere, har netop rejst 22 millioner kr. ledt af 14Peaks Capital og Alfa Ventures med opbakning fra byFounders og Preseed Ventures.

- Boligudlejning er nok en af de sidste brancher til at blive digitaliseret. Det gælder stort set hele det europæiske marked, at der findes boligudlejere, der håndterer sine processer manuelt, eller som bruger IT-løsninger, der blev udviklet i 90’erne. Vores produkt automatiserer udlejers daglige udfordringer, og det har branchen brug for, udtaler Propers administrerende direktør, Morten Krarup.

Byudvikling på havne - nye projekter og indfaldsvinkler. Konferencen afholdes den 24. maj 2023.

Runden ledes af 14Peaks Capital og den danske VC Alfa Ventures. 14 Peaks Capital fokuserer på partnerskaber med early-stage B2B softwarevirksomheder i Europa og USA, mens ALFA Ventures har dybe rødder i ejendomsbranchen.

Derudover deltager flere eksisterende investorer i runden, herunder byFounders og Preseed Ventures, samt nye prominente angel investorer som Kim Baroudy (McKinsey), Christian Shin (EQT), Mads Ditlevsen (EQT), Nikolaj Kromann (Trackman) med flere.

Også Propers langsigtede vækstpotentiale har tiltrukket sig opmærksomhed fra investorer. Især det potentiale der ligger i at være en global og skalerbar platform, som vi kender det fra andre branchespecifikke softwareløsninger som Shopify, AirBnb, Hubspot og Lenus.

Tiny Houses: Ny megatrend. Konferencen afholdes den 30. marts 2023.

- Propers digitale løsning har potentiale til at effektivisere markedet for langtidsudlejning betydeligt. De anvender moderne teknologiske løsninger, der allerede er udbredt i andre brancher, men som er helt nye inden for ejendomsbranchen. Deres platform kan skaleres på tværs af de europæiske markeder, hvilket gør Propers potentiale enormt stort. Proper sætter brugeren og mennesket først, hvilket er præcis, hvad ejendomsbranchen har behov for, fortæller administrerende direktør i ALFA Ventures, Anders Dalskov.

Proper er allerede tilstede på de danske og hollandske markeder og vil snart lancere i Tyskland. Ved udgangen af 2023 forventer Proper at have fordoblet antallet af lejemål administreret på tværs af sine internationale markeder. Det vil gøre Proper til en førende softwareløsning for ejendomsadministratorer på det europæiske marked.


Relaterede konferencer

Boligudvikling i København frem til 2030

Boligudvikling i Jylland

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Ny udbudslov KURSUS

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Den nye Planlov KURSUS

Fremtidens betonbyggeri