Norsk investeringsbank køber projekt med 136 rækkehuse med et samlet areal på 16.627.

I Kokkedal kan ejendomsudvikleren Falk-Rønne & Kirkegaard og Artha Kapitalforvaltning gå i gang med opførelsen af 16.627 kvm rækkehuse, der skal stå færdige i 2024.

- Vi er stolte af, at vi kan sætte endnu et bæredygtigt projekt i gang. Vores ambition med projektet er at få det DGNB Guld-certificeret, for vi har som bygherre en forpligtelse til at hjælpe med at nå målsætningen om 70 procent CO2-reduktion, og meget gerne langt før 2030, som er regeringens ambition, udtaler Teddy Kierkegaard, der er medstifter, partner og direktør hos Falk-Rønne & Kierkegaard.

Husene kommer til at fordele sig på 6 forskellige boligtyper i et etableret boligområde. Til hvert hus hører der et mindre grundareal med terrasse, have, indkørsel med 2 parkeringspladser og skur.

Udvikling og investering i rækkehuse. Konferencen afholdes den 11. oktober 2022.

- Vi er godt tilfredse med handlen og ser frem til et godt samarbejde med Pareto Securities i de kommende år. Vi sætter en ære i vores byggerier og glæder os til at levere et flot og bæredygtigt byggeri til dem. Salgsprocessen har strakt sig over nogle måneder, og vi har oplevet en god og professionel proces med vores medvirkende mægler Colliers, som har været en af hovedårsagerne til, at handlen er lykkedes, fortæller Jan Severin Sølbæk, som er administrerende direktør hos Artha Kapitalforvaltning.

Køberen af projektet er et selskab etableret af investeringsbanken Pareto Securities. Husene skal herefter forvaltes som lejeboliger og give et stabilt afkast til Pareto Securities’ investorer.

Milliardbyggeri i Helsingør, Nivå og Whiskybæltet. Konferencen afholdes den 10. november 2022.

- Projektejendommen passer optimalt til vores investeringsstrategi og især dets bæredygtige profil og ambitionen om DGNB Guld-certificering har medvirket til vores investeringslyst i projektet. Vi ser frem til samarbejdet med Artha og Falk-Rønne de næste par år og takker alle parter for en professionel proces, udtaler Frederik Kock, Equity Partner & Head of Real Estate hos Pareto Securities.

Hos Colliers’ investeringsafdeling i København har erhvervsmæglerne Stefan Søndergaard og Niels Fuglsang bistået sælger.

Lyngby: De store projekter. Konferencen afholdes den 27. april 2022.

- Vi oplever generelt en stor efterspørgsel på nye boligprojekter i alle volumener. Det gælder for hele landet, men især omkring de mellemstore byer. Sammenligner vi med for nogle år siden har investorernes købelyst flyttet sig geografisk i jagten på bedre afkast, og i takt med det faldende afkastkrav i eksempelvis København er interessen vokset for ejendomme udenfor de store byer. Der er væsentligt flere større inden- og udenlandske investorer, der i dag investerer i ejendomme, der som denne er placeret lidt udenfor en af Danmarks største byer, fortæller Stefan Søndergaard.

Udover Colliers har også advokatfirmaet Lundgrens og revisionsfirmaet Inforevision fungeret som rådgiver for sælger. For køber har Bech-Bruun, Grant Thornton og Emcon været rådgivere.


Relaterede konferencer

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Ny udbudslov KURSUS

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Stormflodssikring af by- og landområder

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Ungdomsboliger på et modent marked

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND