OCP har af Koncenton købt en knap 18.000 kvm stor ejendom i Valby, der til dels omfatter et helt nyopført studieboligkompleks med butikker i stueetagen. Colliers var sælgerrådgiver i sagen.

Orange Capital Partners (OCP) har købt en ejendom med 360 små boliger i Valby af Koncenton, som har udviklet ejendommen. Den nyopførte ejendom ligger på Poppelstykket 2 i Ny Ellebjerg, der er et område af bydelen Valby, som er i rivende udvikling.

Ejendommen omfatter foruden en eksisterende erhvervsbygning 360 små boliger, der både appellerer til studerende og til Københavns voksende antal singler.

Med købet styrker OCP, der i forbindelse med handlen er blevet rådgivet af Accura, sin danske portefølje.

Planlov og lokalplaner - nye ændringer og muligheder. Kurset afholdes den 4. november 2021.

- Især faktorer som førsteklasses materialer, en bæredygtig konstruktion, kort afstand til servicetilbud og byen samt overkommelige lejepriser var af afgørende betydning for vores beslutning om at investere i porteføljen. Vi har til hensigt at investere i flere boligejendomme af samme høje kvalitet og med samme overkommelige lejepriser, udtaler Joris Voorhoeve, Partner, OCP.

I Koncenton glæder man sig over, at det allerede kort tid efter færdiggørelsen har været muligt at sælge ejendommen, der oprindeligt havde en projektsum på mere end 500 millioner kr., med en pæn gevinst til investorerne.

Kollektive boformer: bofællesskaber og andre alternative boformer. Konferencen afholdes den 26. oktober 2021.

- Vi er utrolig stolte over på ganske kort tid at have skabt stor værdi for både investorer og lejere gennem effektivt indkøb og udvikling af ejendommen. Med salget af Poppelstykket opnår investorerne en markant gevinst, netop som projektet står færdigt, og det understreger potentialet i Koncenton som investeringspartner, siger ejendomsdirektør og partner i Koncenton Anders Bangsgaard.

Hos Koncenton glæder man sig over et godt samarbejde med Colliers i forbindelse med salget, og selvom der i Koncentons investeringsprojekter ikke budgetteres med værdistigninger, så har selskabet en stærk historie, når det kommer til at finde og udvikle lukrative ejendomsprojekter.

- Vi vurderer potentialet i mange udviklingsejendomme hvert år, og vores erfaring gør, at vi har en god fornemmelse for, hvilke ejendomme vi skal slå til på. Der er et kæmpe potentiale i udlejningsboliger i danske vækstbyer, og det viser salget af Poppelstykket i den grad, siger Anders Bangsgaard.

Seniorbofællesskaber og seniorboliger. Konferencen afholdes den 28. april 2022.

Koncenton blev i forbindelse med handlen rådgivet af Gorrissen Federspiel og Colliers.

- Vi ser fortsat utrolig stærk interesse fra de udenlandske investorer, især inden for boligmarkedet i København og andre større byer. Salget af Poppelstykket bekræfter, at der er kapitalstærke købere til de rigtige produkter, udtaler Kristian Axel Nielsen, director for Colliers’ Capital Markets team & partner Søren Lindbjerg, som i fællesskab har forestået salget.


Relaterede konferencer

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Boligudvikling i Jylland

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Fremtidens betonbyggeri

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS