Basalt er blevet en realitet på ganske kort tid, efter ideen opstod for bare 2 måneder siden. Nu har Salling Group sat navn på de alle adresser, der alle åbner inden jul.

Henover den seneste måned har Salling Group sat adresse og by på sine 10 Basalt-butikker, som er dagligvarekoncerns nyeste bud på et konkret forbrugervåben mod den høje inflation.

Snoren til den første butik blev klippet på Amager, sidenhen i Aarhus, Helsingør, Odense og senest i Hjørring. Onsdag den 23. november 2022 åbner butikken i Glostrup og inden jul de næste 4.

Ejendomsmarkedet i inflationstiden: aktuelle udfordringer for ejendomsmarkedet. Konferencen afholdes den 2. marts 2023.

Med et mindre sortiment bestående af basisvarer, der hverken kræver køl eller frost, har kortere åbningstider, færre vareleveringer kan Basalt tilbyde priser, der i gennemsnit er 15 procent under discountmarkedet, hvor flere end 80 procent af varerne koster under 20 kr. stykket og halvdelen 10 kr. eller derunder.

På tværs af de 5 åbnede butikker er det især rapsolie, solsikkeolie, bananer, toiletpapir og dåsetomater, der fylder i indkøbsvognen.

Parkeringsløsninger. Konferencen afholdes den 25. maj 2023.

- Som med alting nyt skal kunderne vænne sig til formatet, og det kan vi langsomt se, at de gør. For at man for alvor skal få værdi ud af sine indkøb i Basalt, skal man fylde kurven godt op. Det klassiske storindkøb, hvor man får fyldt skabene op til den kommende uge, siger Henrik Nielsen, kædechef i Basalt.

Basalt har siden åbningen af den første butik tilført over 100 nye varenumre og udvidet åbningstiden fra klokken 8-19 alle ugens dage, alt imens arbejdet med at gøre de næste 6 butikker klar fortsætter ufortrødent.

Basalts 10 butikker


Relaterede konferencer

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Ungdomsboliger på et modent marked

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens