Ny regionsdirektør for boligorganisation kommer fra en stilling som chef for almene boliger i Teknik- og Miljøforvaltningen i i Københavns Kommune.

43-årige Uffe Andreasen er Domea.dk's nye regionsdirektør i Østdanmark. Uffe Andreasen har et indgående kendskab til den almene branche, senest som chef for Københavns Kommunes tilsyn med almene boliger, nybyggeri, renovering og udsatte byområder. Den nye regionsdirektør har desuden en fortid i boligministeriet, og så har han selv boet alment og været næstformand i en boligorganisation.

Uffe Andreasen, som har første arbejdsdag i Domea.dk den 2. januar 2020, har gennem de seneste 15 år beskæftiget sig professionelt med boligpolitik og almene boliger, flere år i forskellige ministerier og herefter i Københavns Kommune. Senest kommer Uffe Andreasen fra en stilling som chef for almene boliger i Teknik- og Miljøforvaltningen i hovedstadskommunen.

- Det er en meget stærk profil, som Domea.dk nu får med på holdet. Han har en kæmpe faglig indsigt og politisk forståelse for mekanismerne i vores branche. Og han er vant til at arbejde tæt sammen med politikere og embedsmænd i kommuner og ministerier, som er en vigtig del af det at være regionsdirektør i Domea.dk. Så det er en stor kapacitet, der begynder hos os i det nye år - både for os og for vores kunder og for det afgørende tætte og værdifulde samarbejde med de mange frivillige beboere i beboerdemokratiet, siger administrerende direktør i Domea.dk, Thomas Holluf Nielsen, i en pressemeddelelse.

SENIOR-boliger og seniorkollektiver - ideer, udvikling og byggeri. Konferencen afholdes d. 28. april 2020.

Uffe Andreasen har som chef for almene boliger i Københavns Kommune de seneste fem år været ansvarlig for kommunens opgaver på området for almene boliger og byudvikling - blandt andet i forhold til nybyggeri, renovering, tilsyn og udsatte boligområder.

- Jeg sætter beboeren og boligorganisationerne højt. Jeg har brugt det meste af mit arbejdsliv på at skabe og udvikle gode og velfungerende boliger og boligområder, som kan danne rammen om et godt hverdagsliv. De værdier deler jeg med Domea.dk. Jeg ser derfor meget frem til samarbejdet med de nye kolleger i Domea.dk og ikke mindst med boligorganisationerne, beboerdemokratiet og de beboere, som er i centrum for vores arbejde, siger Uffe Andreasen.

Uffe Andreassen har to børn på 14 og 16 år samt en bonusdatter på 16. Han bor med sin kæreste Marietta i Søborg.

Han har tidligere blandt andet været ansat i Kontoret for almene boliger under Socialministeriet/Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter samt besiddet en række andre stillinger i ministerielt og kommunalt regi. Har en kandidatgrad i statskundskab fra Københavns Universitet (2007) samt uddannelser i ledelse.

Domea.dk


Relaterede konferencer

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Stormflodssikring af by- og landområder

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Boligudvikling i Jylland

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Ny udbudslov KURSUS

Boligudvikling i København frem til 2030

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter