Efter 6-7 års arbejde med at udarbejde dispositions- og lokalplaner er opførslen af en ny, attraktiv erhvervsby i Vejle påbegyndt.

Den kommende erhvervsby går bag navnet Vejle Syd og har en unik placering med facade mod E45. Området består pt. af store projektgrunde, hvor planen er at bygge til større logistik- og kontorvirksomheder. EDC Erhverv Poul Erik Bech skal finde logistik- og kontorlejere og skal også formidle salget af de spændende projektgrunde, der er ejet af bygningsentreprenøren Erling Jensen og 3 andre investorer.

Den kommende erhvervsby har et grundareal på 275.000 kvm og kommer til at fungere som en erhvervsby for virksomheder i virksomhedsklasse 2-5.

Boom i Logistik- og industri-ejendomme - udvikling og investeringer. Konferencen afholdes den 20. april 2022.

- Da de 2 landmænd, der ejede den 27,5 hektar store grund, besluttede sig for at sælge, valgte jeg at investere i projektet, da jeg allerede havde været med til at udforme dispositions- og lokalplanerne og gerne ville følge projektet til dørs. Sammen med 3 andre investorer overtog jeg per 1/7 grundstykket, hvor vi netop er gået i gang med byggemodningen af veje. Selve dispositionsplanen for området er foreløbig, og der er endnu ikke bygget noget på grundene, da det endelige projekt, vil blive udarbejdet i samarbejde med de fremtidige kontor- eller logistikvirksomheder, så de selv får indflydelse på projektet, siger Johnny Røn, administrerende direktør i entreprenørvirksomheden Erling Jensen og investor i Vejle Syd.

Den foreløbige dispositionsplan viser, at der skal bygges 4 logistik/produktionsejendomme og 1-4 kontorejendomme. Ligeledes kan området også blive anvendt til servicefunktioner såsom tankstation eller restaurant. Arne Kristensen, partner hos EDC Erhverv Poul Erik Bech Vejle skal finde logistik- og kontorlejere og stå for formidlingen af salget af projektgrundene.

- Der er gode parkeringsmuligheder, store udenomsarealer, nemme tilkørselsforhold og en facade mod E45, gør grundene særdeles velegnede til at opføre logistik- og kontorejendomme. 75.000 bilister bliver eksponeret for området dagligt, hvilket er attraktivt for de fremtidige erhvervsdrivende. Vejle Kommune er i rivende vækst med stort fokus på erhvervslivet, siger han.

Vejle: De store projekter. Konferencen afholdes den 10. marts 2022.

En af grundstykkerne i Vejle Syd er solgt, og de resterende grundstykker er fortsat til salg.

- Sådan et stort projekt vil være interessant for både danske og udenlandske investorer. Vi ser i stigende grad, at udenlandske investorer investerer aktivt i danske projekter, blandt andet grundet den danske lovgivning, arbejdskultur og bygningsreglement. Vi har en selvstændig international enhed i EDC Poul Erik Bech, hvor vi arbejder tæt sammen med en af verdens største ejendomsmæglervirksomheder JLL, der har et stort netværk af udenlandske investorer. Vi ser frem til at kunne bistå Erling Jensen og de andre investorer med at finde investorer til Vejle Syd, siger Helle Nielsen Ziersen, partner og Head of EDC International Poul Erik Bech.


Relaterede konferencer

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Stormflodssikring af by- og landområder

Fremtidens betonbyggeri

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Ungdomsboliger på et modent marked

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Boligudvikling i Jylland