I 2023 åbner en ny, privat daginstitution i Hundige Strandby med plads til 120 børn. Daginstitutionen bliver opført af ejendomsvirksomheden NREP og skal drives af Klax, som vil sætte fokus på læring og børnenes udvikling.

Greve Kommune og NREP har netop underskrevet en købsaftale om køb af en grund ved Frydenhøj Allé i det kommende boligkvarter Hundige Strandby. Dermed er en ny, privat daginstitution rykket et skridt nærmere.

Køge: De store projekter. Konferencen afholdes den 8. februar 2022.

NREP planlægger at opføre en daginstitution på omkring 1.150 kvm. Sidste år købte NREP en grund lige ved siden af, hvor de bygger et friplejehjem, og det er således planen, at der bliver synergi mellem de 2 naboinstitutioner.

- Vi ved, at det giver stor glæde hos både børn og ældre, når plejehjem og daginstitutioner ligger tæt ved hinanden. Vi ser derfor frem til at opføre denne bygning, som Rubow Arkitekter har designet med fokus på et godt indeklima, siger Klaus Ahm, udviklingsdirektør hos NREP.

Skolebyggeri - erfaringer og visioner. Konferencen afholdes den 27. maj 2021.

Daginstitutionen skal drives af nonprofit-virksomheden Klax, som vil skabe et pædagogisk tilbud, hvor børnenes leg og læring er central, forklarer administrerende direktør, Per Aalbæk Nielsen.

Daginstitutionen forventes at være klar til brug i slutningen af 2023, og den vil have plads til omkring 120 børn.


Relaterede konferencer

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Fremtidens betonbyggeri

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Boligudvikling i København frem til 2030

Stormflodssikring af by- og landområder

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Ungdomsboliger på et modent marked