Mona Ayan og Nicolaj Jensen er per 1. juli 2020 tiltrådt som henholdsvis senior asset manager og asset manager i Newsec Property Asset Management, hvor de bliver en del af Asset Management-teamet for PFA. De er begge velkendte ansigter hos Newsec.

Mona Ayan og Nicolaj Jensen kommer begge fra Fokus Asset Management, hvor Mona var ansat som Fundmanager, mens Nicolaj var ansat som Asset Manager. Mona Ayan har mere end 20 års erfaring fra ejendomsbranchen og var fra 2014 til 2019 ansat i Newsec som Asset Manager, og før det var hun kundechef hos PFA Ejendomme. Hun har uddannelsesmæssigt en baggrund inden for administration og ejendomsinvestering, og har desuden EA-uddannelsen fra EjendomDanmark.

Nicolaj Jensen har mellem 2017 og 2019 også haft sin gang hos Newsec, hvor han startede som boligkonsulent, og senest var han ansat som Customer Relations Manager. Nicolaj er uddannet Finansbachelor fra Copenhagen Business Academy og Diplomvaluar.

Boligmarkedets udvikling 2021-2030. Konferencen afholdes d. 17. september 2020.

Mona Ayan lægger i sit skifte tilbage til den nordiske ejendomsforvalter vægt på de mange muligheder, Newsec tilbyder kunderne.

- Newsec har både bredden af kompetencer, digitale løsninger og rapportering, der gør os relevante for de mest interessante investorer i branchen. Som Asset Manager ser jeg en stor styrke i at have paletten af fagområder inden for ejendomsforvaltning i samme hus, siger Mona Ayan, Senior Asset Manager i Newsec.

Nicolaj Jensen ser, ligesom Mona Ayan, frem til mulighederne som ny Asset Manager hos Newsec.

- Det er ikke mange steder, man kommer til at arbejde med den vifte af services, som Newsec tilbyder kunderne. Jeg kan godt lide hele setuppet i Newsec, hvor jeg bliver en del af et team med høj faglighed og mange års erfaring, kombineret med et full service-koncept, siger Nicolaj Jensen, Asset Manager i Newsec.

Finansiering af ejendomsprojekter. Kurset afholdes d. 29. oktober 2020.

Rebekah Taxgaard, teamleder i Asset Management hos Newsec, er også glad for, at de 2 tidligere Newsec-medarbejdere er vendt tilbage.

- Vi har i en periode været i dialog med PFA om, at vi skulle udvide vores samarbejde og styrke Asset Management-teamet. Da muligheden for at ansætte 2 gode, kvalificerede og tilmed velkendte medarbejdere opstod, valgte vi i samarbejde med PFA at slå til og ansætte både Mona Ayan og Nicolaj Jensen – dog uafhængigt at hinanden, siger Rebekah Taxgaard, teamleder i Asset Management hos Newsec.

Newsec har 395 milliarder kr. under forvaltning og tegner årligt lejeaftaler på 1 million kvm, formidler transaktioner for 25 milliarder kr.. og vurderer ejendomme til en værdi af 1,2 milliarder kr.


Relaterede konferencer

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Ny udbudslov KURSUS

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Ungdomsboliger på et modent marked

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Fremtidens betonbyggeri