Omdannelsen af et 56.000 kvm stort landbrugsareal i Næstved til et nyt boligområde rykker et skridt nærmere.

Byrådet i Næstved har besluttet at sende lokalplanen for et 56.000 kvm stort landbrugsareal ved Parkvej og Englebjergvej i Næstved Syd i høring.

- I forbindelse med Parkvejs forlængelse har der i en periode været drøftet, om vi ikke skulle gå i gang med at gøre området klart, og nu vil man selvfølgelig også have lavet en lokalplan, som giver mulighed for det, sagde borgmester Carsten Rasmussen (S) på byrådsmødet den 25. februar 2020, hvor politikerne besluttede at sende lokalplanforslaget i 8 ugers høring.

Seniorboliger og seniorkollektiver - ideer, udvikling og byggeri. Konferencen afholdes d. 28. april 2020.

Lokalplanen er udarbejdet af områdets grundejer, RFP 2011 ApS ved Flemming Leif Jensen, i samarbejde med Form Danmark samt Landinspektørkontoret af 1884 og Næstved Kommune. Den nye bydel får efter planen navnet Rønnebæk Have.

Planen giver mulighed for, at der kan opføres et nyt boligområde, som består af rækkehuse/kædehuse samt etageboliger i op til 3 plan med vandrette lejlighedsskel. Boligerne opføres som ejerlejligheder. Boligernes størrelse bliver på 60 til 110 kvm. Boliger på 1. og 2. sal har en tilknyttet terrasse, mens boliger i stueplan har mulighed for en lille privat have.


Relaterede konferencer

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Boligudvikling i Jylland

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Ungdomsboliger på et modent marked

Boligudvikling i København frem til 2030

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Ny udbudslov KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS