De 30 kvm store butikker bygges af 40 fods containere. Butikkerne vil være åbne i alle døgnets 24 timer og indeholde 300-400 af de mest basale dagligvarer.

Butikskæden Nærkøb og Retail360.dk står bag et nyt butikskoncept, der har åbent i alle døgnets 24 timer. Allerede i september 2021 åbner den første butik i Faxe, men ifølge Dagligvarehandlen er der mange flere på vej.

- Jeg kan da sagtens forestille mig et par hundrede. Vi kan jo se, at der er et behov for at kunne købe ind i flere lokalområder, selv om der er mange butikker i Danmark. Dagrofa åbner borgerbutikker, og Salling Group sætter Bilka-containere op, siger Nærkøbs administrerende, Jens O. Bylling Jensen, til Dagligvarehandlen.

Udvikling af ferieparker og sommerhuse - nye regler, investeringer og byggeri. Konferencen afholdes den 21. september 2021.

Butikskonceptet er udviklet og bygges af Retail360.dk, der har specialiseret sig i konceptudvikling til detailbranchen. Det er en del af virksomhedens udbud af box-løsninger, hvor konceptet produceres i moduler og leveres 95 procent færdigmonteret på stedet.

Ifølge Dagligvarehandlen er butikken er bygget op i en 40 fods container, hvilket giver et areal på knap 30 kvm. Butikke kan rumme 3-400 varer, der kan varieres efter behov. Der er mulighed for at have både frost- og kølevarer i butikken, skriver Dagligvarehandlen.

Betaling foregår ved, at man ved hjælp af sin mobiltelefon tjekker ind ved at scanne en QR-kode i en App. Man finder det, du skal bruge og scanner sine varer. Man betaler med mobiltelefonen og tjekker ud med en ny QR-kode.

Landbrugsejendomme: nyt investeringsobjekt. Konferencen afholdes den 30. november 2021.

Nærkøb peger på campingpladser, sommerhusområder og landsbyer som oplagte steder at placere butikerne.

Konceptet er nyt i Danmark, men har eksisteret i Kina og USA et stykke tid. F5 Future Store lancerede deres første butik i Kina i 2014. Amazon GO åbnede deres første ubemandede supermarked med mere end 5.000 varer i februar 2020. Sverige åbnede deres første ubemandede butik i februar 2016.


Relaterede konferencer

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Fremtidens betonbyggeri

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Boligudvikling i Jylland

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Ny udbudslov KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder