Siden coronapandemien lagde Danmark ned, har virksomheden ansat 30 nye medarbejdere, og tæller nu godt 150 medarbejdere fordelt på 4 kontorer, Esbjerg, Kolding, Odense og Aarhus.

Ingeniør’ne med base i Esbjerg har sat gang i byggeriet af et nyt domicil på 1.700 kvm fordelt på 3 etager med plads til 60 medarbejdere i Kolding, hvor virksomheden etablerede sig i 2013. Trods coronakrisen bugner virksomhedens ordrebøger. Det skriver JyskeVestkysten.

- Vi har naturligvis, som andre, oplevet den umiddelbare forsigtighed i markedet, men efter det værste chok havde lagt sig, kunne vi igen se en positiv tilgang i ordrebogen, siger John Andresen, der er partner og administrerende direktør hos Ingeniør’ne til avisen.

Ingeniør’ne, som også har afdelinger i Odense og Aarhus, er på få år vokset fra 20 til flere end 100 medarbejdere. Lige nu tæller virksomheden omkring 150 ansatte, hvoraf 40 medarbejdere er fast tilknyttet kontoret i Kolding. Og der bliver stadig behov for flere.

JYLLAND: TRÆ - højhusbyggeri og større projekter - udfordringer, løsninger og økonomi. Konferencen afholdes den 27. april 2021.

Renoveringspuljen på 30 milliarder kr. til almene boliger, har skabt mange muligheder for Ingeniør’ne, som allerede nu har der indgået aftale for rådgivning på projekter, der beløber sig til 1,5-2 milliarder kr. i håndværkerudgifter, skriver JyskeVestkysten.

Ingeniør’ne havde i 2019 en bruttofortjeneste på 85,5 millioner kr. mod 71,5 millioner kr. året før, og resultatet lød i 2019 på 14,3 millioner kr. mod 12,5 millioner kr. i 2018. Selskabet forventer i
2020 et resultat mellem 14-16 millioner kr.


Relaterede konferencer

Fremtidens betonbyggeri

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Boligudvikling i Jylland

Ungdomsboliger på et modent marked

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder