Ikano Bolig udvider sin forretning ved at begynde at opbygge en portefølje af udlejningsboliger. Meldingen kommer kort tid efter, at Ikano Bolig har opkøbt Bonavas portefølje på det danske marked samt investerer i et 40.000 kvm stort boligprojekt i Ballerup.

Ikano Bolig går ind i boligudlejning og udvider i første omgang forretningen med omkring 220 udlejningsboliger i Københavnsområdet. Med udvidelsen vil Ikano Bolig styrke sin position i boligmarkedet yderligere og skabe en langsigtet og bæredygtig forretningsmodel for virksomheden, der har været på det danske marked siden 2017.

Ikano Boligs første udlejningsboliger er 84 etageboliger i Cirkelbuen i Hillerød samt 135 1- og 2-plans rækkehuse i Tværhøjgård i Greve, hvor Ikano Bolig i forvejen er i gang med at udvikle større boligområder.

Udvikling og investering i rækkehuse. Konferencen afholdes den 5. april 2022.

- Med en blanding af ejer- og udlejningsboliger på gode beliggenheder i Københavnsområdet, glæder vi os over at kunne tilbyde hjem til mennesker i alle livets faser. Udlejningsboligerne vil sikre en naturlig tilvækst til vores boligområder, og det skal være med til at skabe grundlag for, og sikre Ikano Boligs langsigtede interesser på det danske boligmarked, siger administrerende direktør for Ikano Bolig, René Brandt.

Ifølge René Brandt er det en styrke at have både udlejnings- og ejerboliger på samme område, og de forskellige boligformer skal supplere hinanden. Det drejer sig blandt andet om bydelsforeningen og fælleshuskonceptet Nærvær, som finansieres af Ikano Bolig, men stiftes i samspil med beboerne.

Vestegnen: De store projekter. Konferencen afholdes den 18. januar 2022.

- I alle vores boligområder investerer vi i opførelsen af et bydelshus, der skal drives af beboerne i området. Uanset om man er ejer, lejer eller bare bor i nærheden af et af vores boligområder, er man velkommen til at blive en del af fællesskabet og bydelsforeningen Nærvær, siger René Brandt.

Udmeldingen om, at Ikano Bolig går ind på udlejningsmarkedet kommer kort tid efter, at virksomheden meldte ud, at man har købt Bonavas portefølje på det danske marked samt, at Ikano Bolig investerer i et 40.000 kvm stort boligprojekt på et stort industriområde i Ballerup.


Relaterede konferencer

Stormflodssikring af by- og landområder

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Boligudvikling i Jylland

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Den nye Planlov KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Fremtidens betonbyggeri