For nyligt blev det offentliggjort, at Humlebo Gruppen havde solgt Jens Martin Knudsens Vej 3 i Haslev. Denne gang er 44 ejerlejligheder med havudsigt på Strandvej 27-41 i Korsør blevet solgt til Ambrox Capital. Ejendommen var udbudt til 77 millioner kr.

Beliggenheden fejler intet. Ejerlejlighederne er beliggende tæt på havnen og med udsigt ud mod Korsør by med fæstningsanlæg, fiskerihavn og flådestation samt mod vest godt udsyn til Storebæltsbroen. Ifølge erhvervsmægler Niels Jørgensen fra Nybolig Erhverv Odense har interessen for boligudlejningsejendommen været overraskende god.

- Det viser endnu en gang, som jeg også har nævnt i en tidligere pressemeddelelse, at der er god efterspørgsel efter restlejligheder. Der er i alt opført 84 ejerlejligheder, hvoraf vi har haft 44 af disse til salg. Ejerlejlighederne er blevet solgt samlet, og vi må bare konstatere, at de er beliggende på bedste boligbeliggenhed i Korsør.

NB! Byggeri af ungdomsboliger for 37 milliarder. Konferencen afholdes d. 22. november 2018.

Ejerlejlighederne har alle altaner – nogle endda på begge sider af deres lejlighed. Ejerlejlighederne er fordelt med 25 styk 3-værelses boliger, 14 styk 4-værelses boliger og 5 styk 2-værelses boliger. Alle ejerlejlighederne er udlejet, og ifølge erhvervsmægler Niels Jørgensen fra Odense har den tidligere ejere, Humlebo Gruppen, de senere år udlejet til stigende kvm-pris – helt uden problemer, hvilket er en stor kvalitet for ejendommen.

Kvalitet, samarbejde og høj faglighed
Ifølge Nybolig Erhverv Odense og Nybolig Erhverv Jørgen Klode P/S Slagelse findes der ikke mange købere til en ejendom i denne kaliber. Dog kan et samarbejde på tværs af forretningerne være meget gavnligt, hvilket er en force i Nybolig Erhverv-kæden.

NB! Næstved: De store projekter. Konferencen afholdes d. 14. maj 2019.

- Ejendommen skiller sig meget ud fra de øvrige boligudlejningsejendomme i Korsør, hvilket skyldes det meget eksklusive byggeri og den helt unikke beliggenhed med udsigt til vandet og Storebælt. Herudover er der en upside i ejendommens værdi, såfremt den nye ejer vælger at sælge ejerlejlighederne stykvis, udtaler direktør Henrik Nicolajsen, Nybolig Erhverv Jørgen Klode P/S Slagelse.

Ejerlejlighederne overtages af Ambrox Capital den 1. december 2018. Ambrox Capital har blandt anden Nils Lorenzen, Jakob Haldor Topsøe og René Spogárd i ejerkredsen.


Relaterede konferencer

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Ny udbudslov KURSUS

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS