Den 1. juni 2021 starter Jeppe Erikstrup Møller i Gefion Group som projektudviklingschef. Han kommer fra DSB Ejendomme, hvor han siden starten af 2018 har arbejdet for den midlertidige udvikling af Jernbanebyen.

Gefion Group styrker sit projektudviklingsteam med Jeppe Erikstrup Møller. Han er ansat som projektudviklingschef i Gefion Group, og starter den 1. juni 2021. Han vil i sit arbejde have særlig fokus på udvikling af kommune- og lokalplaner.

Andelsboliger: Udvikling og ejendomskøb. Konferencen afholdes den 21. april 2022.

- Vi glæder os til, at Jeppe bliver en del af Gefion. Han kommer med mange års erfaring indenfor udvikling af kommune- og lokalplaner. Med Jeppe i vores projektudviklingsteam har vi et stærkt team til vores nye udviklingsopgaver, siger Thomas Færch, administrerende direktør, Gefion Group.

Jeppe Erikstrup Møller er uddannet byplanlægger fra Københavns Universitet og har kommunal erfaring som byplanlægger og -udvikler. Han har senest arbejdet med ejendomsudvikling hos DSB Ejendomme, hvor han blandt andet var ansvarlig for DSB ejendommes indsats for at aktivere stationsbygninger i hele landet. 

Vestegnen: De store projekter. Konferencen afholdes den 18. januar 2022.

Jeppe Erikstrup Møller har 12 års kommunal erfaring som byplanlægger og – udvikler. Han har haft eget rådgivningsfirma med primært fokus på rådgivning om planforhold og udviklingspotentialer.

Gefion Group har de sidste måneder solgt og færdiggjort en del projekter, og derfor er der sat turbo på udviklingen af nye ejendomsprojekter.


Relaterede konferencer

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Boligudvikling i Jylland

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Ungdomsboliger på et modent marked

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning