I dag sætter Freja Ejendomme 3 nye ejendomme til salg. Der er tale om vidt forskellige ejendomme på tværs af landet. Desuden udbydes del af tidligere sygehus i budrunde i starten af 2022.

Statens ejendomsselskab, Freja Ejendomme, sætter i dag 3 nye ejendomme på markedet .

På Treldevej i Fredericia udbydes i dag 10 byggegrunde. De 10 byggegrunde ved Ryes Kaserne og de tidligere tjenesteboliger udbydes samlet til 5,6 millioner kr.

Middelfart: De store projekter. Konferencen afholdes den 5. maj 2022.

- Disse 10 byggegrunde har en rigtig god og eftertragtet placering i området og det kunne for eksempel være en oplagt mulighed for en lokal investor til at lave projektejendomme på grundene. Den gældende lokalplan muliggør blandt andet parcelhuse på grundene, siger Per Kondrup, salgschef i Freja Ejendomme.

De 10 byggegrunde i Fredericia har tidligere været ejet af Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse. EDC Poul Erik Bech i Kolding står for at sælge byggegrundene på vegne af Freja Ejendomme.

Freja Ejendomme udbyder i dag også en 19.000 kvm stor grund på Gunderødvej i Kokkedal.

Vejle: De store projekter. Konferencen afholdes den 10. marts 2022.

Der findes på grunden 3 mindre bygninger samt en større antenne, og ejendommen har hidtil været anvendt som satelitvejrstation af den tidligere ejer, Danmarks Meteorologiske Institut (DMI). Ejendommen på Gunderødvej udbydes til 2 millioner kr.

På Bornholm kan man nu erhverve sig et 39.000 kvm stort grundareal for en campingplads ved Rønne. Freja Ejendomme har nemlig sat grundarealet for Nordskoven Strand Camping til salg for 5,5 millioner kr. Grunden er forpagtet af Nordskoven Strand Camping, der driver campingpladsen.

Udvikling af ferieboliger og ferieparker - regler, nye projekter og finansiering. Konferencen afholdes den 8. september 2022.

På Skallebækvej 5B i Haderslev sætter Freja Ejendomme i midten af januar af 2022 den sidste del af det tidligere psykiatriske sygehus til salg i en struktureret budrunde. Ejendommen er fra 1987 og ligger ud til Haderslev Dam. Der er et samlet etageareal på i alt 3.839 kvm fordelt på 2 etager.

- En mulighed for den kommende køber kunne være at konvertere ejendommen til eksempelvis boliger, institution eller kontor, siger Per Kondrup, der derfor en del interesse for ejendommen, når salgsprocessen sættes i gang.

Man kan allerede nu kontakte salgsafdelingen i Freja Ejendomme, hvis man er interesseret i at blive holdt opdateret om den kommende salgsproces.

Nye ejendomme til salg:


Relaterede konferencer

Stormflodssikring af by- og landområder

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Ungdomsboliger på et modent marked

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Boligudvikling i København frem til 2030

Den nye Planlov KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS