Entreprenørvirksomheden HHM har en målrettet strategi om tidlig inddragelse af byggeriets parter i byggeprojekterne. Det har i 2020 bidraget til øget omsætning og en forbedring af overskudsgraden.

I årevis har HHM arbejdet intensivt på tidlig inddragelse af byggeriets parter i projekterne. Det giver ifølge entreprenørvirksomheden både bedre og sundere byggerier samt tilfredse kunder. At det er en god prioritering for virksomheden, er regnskabsåret 2020 et eksempel på.

I 2020 omsatte HHM for 939,5 millioner kr. og nåede et resultat før skat på 50,4 millioner kr. mod 28,7 millioner kr. året før. Også overskudsgraden er steget fra 3,7 procent i 2019 til 5,4 procent i 2020. Ifølge HHM er forklaringen blandt andet høj faglighed og videndeling i virksomheden, kundefokus og et solidt samarbejde internt og eksternt. Derudover er der gennemført en projektudvikling af en udstykning på 46 boliger i Uvelse tæt på Hillerød.

Strategiske partnerskaber. Konferencen afholdes den 11. november 2021.

Nybyggede boliger fylder en del i HHM’s portefølje. Og uanset om det er offentlige plejeboliger eller private lejlighedsbyggerier, er virksomhedens fokus først og fremmest at realisere kundens behov i byggeriet - og helst gennem et tidligt samarbejde.

- Vi er meget involveret i samarbejdsmodellen om tidlig inddragelse af byggeriets parter. Vi har arbejdet med den de sidste 5-6 år, og resultaterne har været markante. Projekterne er afleveret til tiden med meget få fejl og mangler og i et højt kvalitetsniveau, fordi vi tidligt i byggeprocessen har haft mulighed for at korrigere potentielle fejl, udtaler Svend Pedersen, administrerende direktør i HHM.

Hillerød: De store projekter. Konferencen afholdes den 5. oktober 2021.

I 2021 er det forventningen, at den nuværende aktivitet fortsætter, og at omsætning og overskudsgrad når et tilfredsstillende niveau på linje med 2020.

HHM har gennem de seneste år arbejdet meget med bæredygtighed. Det omfatter blandt andet svanemærkede boliger såvel som DGNB-certificeringer til sølv og guld. Også indenfor virksomhedens afdeling for 1-familiehuse, er der fokus på den grønne omstilling, hvor der bliver arbejdet med den frivillige bæredygtighedsklasse.

Lyngby: De store projekter. Konferencen afholdes den 25. januar 2022.

HHM’s afdeling for arkitekttegnede 1-familiehuse har ligeledes oplevet et meget positivt marked i 2020. Og det ser ud til at fortsætte ind i 2021 med et højt aktivitetsniveau.

- Vi oplever en betydeligt øget kendskabsgrad til HHM blandt private, der ønsker et enfamiliehus i high-end-markedet. Det baserer vi på det sidste års tid, hvor vi har haft en stigende tilgang af private kunder, der ønsker at bygge et hus, der passer præcis til deres personlige livsstil og behov fremfor at skulle tilpasse sig et typehus, forklarer Svend Pedersen.


Relaterede konferencer

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Fremtidens betonbyggeri

Ny udbudslov KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Ungdomsboliger på et modent marked

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS